Bilde
Annonsørinnhold

En smak av sommer

På varme sommerdager ønsker vi oss friske, lette drinker, smoothies og desserter! Idun Industri sitt sortiment av frosne fruktpureer kommer i favorittsmakene pasjonsfrukt, mango, lime, jordbær og bringebær. Pureene tiner raskt og kommer i praktiske små porsjoner, for enkel dosering og minimalt med svinn.

 

 

Mango Passion Smoothie

Denne smoothien balanserer søtt og syrlig perfekt, og er klar til å nytes på under 5 minutter.

 

Ingredienser

300 g - Frossen mangopuré
150 g - Frossen pasjonsfruktpuré
350 g - Gresk yoghurt

 

Ha alle ingrediensene i en blender og miks til det er glatt. Serveres umiddelbart.

 

 

 

Rød Lemonade

Nyt den harmoniske blandingen av bringebær, jordbær og lime i Rød Lemonade. På under 5 minutter får du en forfriskende drikk som passer perfekt til enhver anledning.

 

Ingredienser

300 g - Crops Mangopuré

150 g - Crops Pasjonsfruktpuré

350 g - Gresk yoghurt

140 g - Crops Bringebærpuré

140 g - Crops Jordbærpuré

70 g - Crops Limepuré

50 ml - Sukkerlake

800 ml - Vann

800 ml - Rosé lemonade

Frosne jordbær (til pynt)

 

Fremgangsmåte

1. Ha puréene og sukkerlaken i en stor mugge.

2. Tilsett vann og rosé lemonade, og la blandingen tine.

3. Rør godt.

4. Server med isbiter og frosne jordbær.

 

 

 

Sommerkake med mango, pasjonsfrukt & bringebær

 

Ingredienser

Mandelkake

400 g Vann

400 g Rapsolje

1000 g Idun Allround Kakemiks

13 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje

180 g Mandelmel

200 g Smeltet smør

200 g ODENSE Mandelsplitter

 

Mangokompott

150 g Mangobiter 10 x10 mm singelfryst

80 g Idun Mango-pasjonsyltetøy

 

Bringebærmousse

75 g Pure Bringebær

100 g Alaska Ekspress nøytral

33 g Dreidoppel Pasta Bringebær

500 g Fløte

 

Glasur

200 g Miruar neutral glasur blank

75 g Pure Pasjonsfrukt

 

Fremgangsmåte

Mandelkake

1. Bland sammen alle ingrediensene på medium hastighet i 5 minutter. Spre ut 660 g kakerøre på 3 stk 40x60 bakebrett, og dryss over med mandelsplitter. Stekt på 175 grader i ca.10-15 min.

2. La kakebunnene kjøle seg ned før riktig størrelse kuttes til og plasseres i en kakering.

 

Mangokompott

Bland sammen mangobiter og syltetøy. Spre kompotten utover kakebunnen og sett på frys.

 

Bringebærmousse

1. Varm opp bringebær pureé til 20-25 grader og bland det godt sammen med Alaska Ekspress nøytral.

2. Hell kald fløte i blandingen og Dreidoppel Pasta Bringebær og pisk opp til en luftig krem. Hell kremen over kakebunnen med kompott og bruk en spatel for å lage en rett overflate.

3. Sett kaken på frys.

 

Glasur

Bland sammen Miruar neutral glasur og pasjonsfrukt pure og spre det utover toppen av kaken, ellervarm blandingen opp til 30 grader og hell det over hele kaken.

 

 

 

Jordbær-lime alkoholfri mojito


En frisk og fruktig drink – perfekt for varme dager.

 

Ingredienser

3 porsjoner jordbærpuré
– alternativt: 6 frosne jordbær

1 porsjon limepuré
– alternativt: 10 ml limesaft

1 ss sukker (valgfritt)

Club soda (brus uten sukker)

Isbiter

 

Til pynt

Frosne jordbær

Frisk mynte

Frisk rosmarin

 

Fremgangsmåte

1. Ha jordbærpuré (eller frosne jordbær), limepuré (eller limesaft), og eventuelt sukker i en shaker eller blender.

2. Rist eller miks godt til alt er blandet.

3. Hell blandingen over i et glass fylt med isbiter.

4. Topp med club soda.

5. Pynt med frosne jordbær, frisk mynte og rosmarin.

6. Server straks og nyt!

 


Ferdig porsjonerte fruktpuréer fra Crops

Artikkelbilde Liplid: En bedre drikkeopplevelse

Liplid er en ny og revolusjonær take-away løsning. Ikke bare er Liplid et 100% plastfritt og resirkulerbart lokk, det er et innovativt design som gir koppen bedre funksjonalitet og stabilitet. Med andre ord: et ideelt valg for enhver varm eller kald drikke på farten!

Artikkelbilde Topp sandwichen med unike, norske produkter!

Vi gir deg tips til digge sandwicher med norsk vri! Lokalmat er mer enn bare råvarer – det er historie, håndverk og stolthet. Benytt norske lokale råvarer, og fortell en god historie til dine gjester!

Artikkelbilde Smarte løsninger, god butikk og veldig godt

Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!

Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!

Artikkelbilde Plastpartnerskapet 2026

Sammen kutter vi plast – bli med på endringen!