
En smak av sommer


Mango Passion Smoothie
Denne smoothien balanserer søtt og syrlig perfekt, og er klar til å nytes på under 5 minutter.
Ingredienser
300 g - Frossen mangopuré
150 g - Frossen pasjonsfruktpuré
350 g - Gresk yoghurt
Ha alle ingrediensene i en blender og miks til det er glatt. Serveres umiddelbart.

Rød Lemonade
Nyt den harmoniske blandingen av bringebær, jordbær og lime i Rød Lemonade. På under 5 minutter får du en forfriskende drikk som passer perfekt til enhver anledning.
Ingredienser
300 g - Crops Mangopuré
150 g - Crops Pasjonsfruktpuré
350 g - Gresk yoghurt
140 g - Crops Bringebærpuré
140 g - Crops Jordbærpuré
70 g - Crops Limepuré
50 ml - Sukkerlake
800 ml - Vann
800 ml - Rosé lemonade
Frosne jordbær (til pynt)
Fremgangsmåte
1. Ha puréene og sukkerlaken i en stor mugge.
2. Tilsett vann og rosé lemonade, og la blandingen tine.
3. Rør godt.
4. Server med isbiter og frosne jordbær.

Sommerkake med mango, pasjonsfrukt & bringebær
Ingredienser
Mandelkake
400 g Vann
400 g Rapsolje
1000 g Idun Allround Kakemiks
13 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje
180 g Mandelmel
200 g Smeltet smør
200 g ODENSE Mandelsplitter
Mangokompott
150 g Mangobiter 10 x10 mm singelfryst
80 g Idun Mango-pasjonsyltetøy
Bringebærmousse
75 g Pure Bringebær
100 g Alaska Ekspress nøytral
33 g Dreidoppel Pasta Bringebær
500 g Fløte
Glasur
200 g Miruar neutral glasur blank
75 g Pure Pasjonsfrukt
Fremgangsmåte
Mandelkake
1. Bland sammen alle ingrediensene på medium hastighet i 5 minutter. Spre ut 660 g kakerøre på 3 stk 40x60 bakebrett, og dryss over med mandelsplitter. Stekt på 175 grader i ca.10-15 min.
2. La kakebunnene kjøle seg ned før riktig størrelse kuttes til og plasseres i en kakering.
Mangokompott
Bland sammen mangobiter og syltetøy. Spre kompotten utover kakebunnen og sett på frys.
Bringebærmousse
1. Varm opp bringebær pureé til 20-25 grader og bland det godt sammen med Alaska Ekspress nøytral.
2. Hell kald fløte i blandingen og Dreidoppel Pasta Bringebær og pisk opp til en luftig krem. Hell kremen over kakebunnen med kompott og bruk en spatel for å lage en rett overflate.
3. Sett kaken på frys.
Glasur
Bland sammen Miruar neutral glasur og pasjonsfrukt pure og spre det utover toppen av kaken, ellervarm blandingen opp til 30 grader og hell det over hele kaken.

Jordbær-lime alkoholfri mojito
En frisk og fruktig drink – perfekt for varme dager.
Ingredienser
3 porsjoner jordbærpuré
– alternativt: 6 frosne jordbær
1 porsjon limepuré
– alternativt: 10 ml limesaft
1 ss sukker (valgfritt)
Club soda (brus uten sukker)
Isbiter
Til pynt
Frosne jordbær
Frisk mynte
Frisk rosmarin
Fremgangsmåte
1. Ha jordbærpuré (eller frosne jordbær), limepuré (eller limesaft), og eventuelt sukker i en shaker eller blender.
2. Rist eller miks godt til alt er blandet.
3. Hell blandingen over i et glass fylt med isbiter.
4. Topp med club soda.
5. Pynt med frosne jordbær, frisk mynte og rosmarin.
6. Server straks og nyt!

Ingen bunn, ingen pizza! Som pizzabaker vet du at valget av mel er avgjørende for å oppnå den perfekte pizzabunnen. Med Regal Tipo 00 og Regal Hvetemel Ekstra kan du heve kvaliteten på dine pizzaer og imponere dine gjester med autentiske smaksopplevelser.

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer til plastsugerør.

One-Shot er et innovativt iskonsept som tilbyr iskrem, frozen yoghurt og sorbet laget etter originale italienske oppskrifter, med en unik kremet konsistens og et bredt utvalg av smaker. Konseptet bruker ferdigporsjonerte kapsler som sikrer enkel servering uten svinn, høy matsikkerhet og ingen vedlikeholdskostnader.

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.

TRS er en anerkjent merkevare som tilbyr kvalitetsingredienser i sin reneste form. Produktene gir utallige muligheter til å lage autentiske retter fra bunnen av og skape magi på kjøkkenet.