
En smak av sommer


Mango Passion Smoothie
Denne smoothien balanserer søtt og syrlig perfekt, og er klar til å nytes på under 5 minutter.
Ingredienser
300 g - Frossen mangopuré
150 g - Frossen pasjonsfruktpuré
350 g - Gresk yoghurt
Ha alle ingrediensene i en blender og miks til det er glatt. Serveres umiddelbart.

Rød Lemonade
Nyt den harmoniske blandingen av bringebær, jordbær og lime i Rød Lemonade. På under 5 minutter får du en forfriskende drikk som passer perfekt til enhver anledning.
Ingredienser
300 g - Crops Mangopuré
150 g - Crops Pasjonsfruktpuré
350 g - Gresk yoghurt
140 g - Crops Bringebærpuré
140 g - Crops Jordbærpuré
70 g - Crops Limepuré
50 ml - Sukkerlake
800 ml - Vann
800 ml - Rosé lemonade
Frosne jordbær (til pynt)
Fremgangsmåte
1. Ha puréene og sukkerlaken i en stor mugge.
2. Tilsett vann og rosé lemonade, og la blandingen tine.
3. Rør godt.
4. Server med isbiter og frosne jordbær.

Sommerkake med mango, pasjonsfrukt & bringebær
Ingredienser
Mandelkake
400 g Vann
400 g Rapsolje
1000 g Idun Allround Kakemiks
13 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje
180 g Mandelmel
200 g Smeltet smør
200 g ODENSE Mandelsplitter
Mangokompott
150 g Mangobiter 10 x10 mm singelfryst
80 g Idun Mango-pasjonsyltetøy
Bringebærmousse
75 g Pure Bringebær
100 g Alaska Ekspress nøytral
33 g Dreidoppel Pasta Bringebær
500 g Fløte
Glasur
200 g Miruar neutral glasur blank
75 g Pure Pasjonsfrukt
Fremgangsmåte
Mandelkake
1. Bland sammen alle ingrediensene på medium hastighet i 5 minutter. Spre ut 660 g kakerøre på 3 stk 40x60 bakebrett, og dryss over med mandelsplitter. Stekt på 175 grader i ca.10-15 min.
2. La kakebunnene kjøle seg ned før riktig størrelse kuttes til og plasseres i en kakering.
Mangokompott
Bland sammen mangobiter og syltetøy. Spre kompotten utover kakebunnen og sett på frys.
Bringebærmousse
1. Varm opp bringebær pureé til 20-25 grader og bland det godt sammen med Alaska Ekspress nøytral.
2. Hell kald fløte i blandingen og Dreidoppel Pasta Bringebær og pisk opp til en luftig krem. Hell kremen over kakebunnen med kompott og bruk en spatel for å lage en rett overflate.
3. Sett kaken på frys.
Glasur
Bland sammen Miruar neutral glasur og pasjonsfrukt pure og spre det utover toppen av kaken, ellervarm blandingen opp til 30 grader og hell det over hele kaken.

Jordbær-lime alkoholfri mojito
En frisk og fruktig drink – perfekt for varme dager.
Ingredienser
3 porsjoner jordbærpuré
– alternativt: 6 frosne jordbær
1 porsjon limepuré
– alternativt: 10 ml limesaft
1 ss sukker (valgfritt)
Club soda (brus uten sukker)
Isbiter
Til pynt
Frosne jordbær
Frisk mynte
Frisk rosmarin
Fremgangsmåte
1. Ha jordbærpuré (eller frosne jordbær), limepuré (eller limesaft), og eventuelt sukker i en shaker eller blender.
2. Rist eller miks godt til alt er blandet.
3. Hell blandingen over i et glass fylt med isbiter.
4. Topp med club soda.
5. Pynt med frosne jordbær, frisk mynte og rosmarin.
6. Server straks og nyt!

Når hver detalj teller, er det de små dråpene som utgjør forskjellen. Haugen-Gruppen tilbyr et bredt utvalg av smakssettere slik at alle finner noe som passer deres smak. Ta kontakt med våre distriktssjefer for apotek som passer inn hos deg. Perfekt for bordservering som imponerer og gir kunden mulighet for personlig tilpasning.

I en tid hvor bærekraft og funksjonalitet «går hånd i hånd» er vi glad for å kunne presentere vårt fiberlokk til kaffebeger, en innovativ lokkløsning som gir trygghet og funksjonalitet for kunden. Selvfølgelig er de uten tilsatt PFAS og ingen plast.

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.

Laget på havre i stedet for ris, har den et moderne uttrykk og en kortere koketid enn tradisjonell risotto. Det betyr raskere servering og bedre flyt i travle perioder. Samtidig er havre et rimelig og næringsrikt råvarevalg som gir god metthetsfølelse og høy kvalitet – perfekt som dagens rett eller i større porsjoner.