Bilde

Egg og eggprodukter

Egg er en grunnleggende ingrediens på de fleste kjøkken, og det er både økonomisk og svært allsidig.

Både eggehvite og eggeplomme inneholder høye nivåer av proteiner og mineraler. Eggeplommen har også fett og kolesterol. Derfor er egg en næringsrik råvare som har hatt en sentral plass i norsk kosthold i uminnelige tider.

 

Mange forskjellige produkter

Egg kommer i mange former, og det finnes et stort utvalg bearbeidede eggprodukter. Ulike behov og bruksområder har ført til utviklingen av forskjellige eggprodukter tilpasset ulike serveringskonsepter.

Hos oss finner du eggprodukter som passer til dine behov, enten du ønsker hele egg eller foredlede produkter.

Vi tilbyr egg fra flere leverandører, inkludert økologiske produkter og egg fra frittgående høner.

 

Tidsbesparende produkter

Vi har et bredt utvalg av praktiske og tidsbesparende produkter som omelettmikser, eggerøre, sukker- eller saltet eggeplomme, langegg, eggehvite, heleggmasse og kokte, skrelte egg i lake.

 

Mange av produktene er fryst.

 

Ferdigprodukter av egg gjør at du kan spare mye tid uten å gå på bekostning av kvalitet.  Samtidig blir det enklere å bruke egg i matlagingen, enten det er som hovedingrediens eller som tilbehør.

 

Se alle våre egg og eggprodukter her.

 


Utvalgte egg og eggprodukter

Artikkelbilde Vårt sortiment

Vi tilbyr et bredt sortiment som dekker behovene til profesjonelle kjøkken i hele landet. Produktene våre er valgt med tanke på kvalitet.

Artikkelbilde Kvalitetskjøtt for profesjonelle kjøkken

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Se vårt utvalg av rødt og hvitt kjøtt, fra gourmetprodukter til rimeligere alternativer, tilpasset ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Enkle og gode isdesserter med Matskatter

Matskatter er det perfekte valget til dessert, med kortreiste smaker og ekte kvalitet.

Artikkelbilde Frisk skagenrøre – en klassiker på menyen

Lite slår en frisk og kremet skagenrøre når sola skinner og sommersesongen er på sitt beste. Denne varianten, pisket sammen av kjøkkensjef Trond Åm, er perfekt til småretter, smørbrød eller sommerens selskaper – klassikeren kombinerer sjømat og syre med en rund og fyldig dressing.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.