Egg og eggprodukter

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Sortiment
Egg og eggprodukter
Bilde

Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Egg kan brukes i mange sammenhenger til alle typer måltider gjennom hele dagen – fra frokost og lunsj til middag og dessert.

 

Både eggehvite og eggeplomme har et høyt innhold av proteiner og mineraler. Eggeplommen inneholder også fett og kolesterol. Egg er derfor en næringsrik råvare som har hatt en sentral plass i norsk kosthold i uminnelige tider.

 

Mange ulike produkter

Egg er ikke bare egg – i den forstand at det finnes svært mange bearbeidede produkter. Ulike behov og bruksmåter har bidratt til utviklingen av ulike eggprodukter tilpasset ulike serveringskonsepter.

 

Hos oss finner du de eggproduktene som passer deg best, enten du er ute etter hele egg eller foredlede produkter.

 

Vi har egg fra flere leverandører, inkludert økologiske produkter og egg fra frittgående høner.

 

Tidsbesparende produkter

Vi har et rikt utvalg av praktiske og tidsbesparende produkter som omelettmikser, eggerøre, sukret/saltet eggeplomme, langegg, eggehvite, heleggmasse og kokte, skrelte egg i lake. Mange av produktene er fryst.

 

I det lange løp kan det være svært mye tid å spare på å slippe å knekke eller skrelle egg for så å lage egne eggeblandinger. Med de smarte ferdigproduktene er du garantert en jevn kvalitet; perfekt kokte egg for eksempel – hver eneste gang. Samtidig blir terskelen lavere for å bruke egg i matlagingen, enten det er til en egen rett eller som et tilbehør.


Artikkelbilde UNIL + setter smak på høsten

Prøv Unil + sine pureer i dine supper, som f.eks. tapinade og spread til 10% rabatt! Lag en høstsuppe med basis i gode råvarer og smaksett den med sopp-pure av steinsopp og sjampinjong.

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Norsk lam i sesong – til din høstmeny!

Vi har verdens beste lam i Norge – med en helt unik historie! Gilde Lam frå Hardanger er sunne og friske lam rett fra fjellbeite, engasjerte bønder som tar vare på dyra og kyndige hender på Nortura Sandeid som foredler produktene.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby dere som kunder å kjøpe disse varene. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Til kassen