Bilde

Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!

En salatbar kan være en god kilde for deg å tilby mye spennende og god mat på et og samme sted. I en kantine vil en salatbar ofte være sentral, og da er det viktig at du tilbyr kundene dine det de har lyst på - hver dag! Det finnes mye man kan ha i en salatbar. Husk å variere! Tilby både frukt og grønnsaker, kjøtt, fisk og kylling. Ikke glem krutonger, dressinger, urter og krydder. Inspirer dine kunder til å ta sunne og grønne valg! 

Salatbar_900x600.1.jpg

 


Frukt og grønnsaker

Kjøtt og fisk

Tørrvarer

Tilbehør og topping

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.

Artikkelbilde Grillsesongen er i gang!

Nortura PROFF lanserer 2 nye, spennende Gilde-pølser til sommeren!

Artikkelbilde Engangshansker

Engangshansker har blitt enda mer vanlig de siste par årene, Vi har nitrilhansker, latexhansker og vinylhansker på lager.

Artikkelbilde 3 tips til enkle retter du kan sette på menyen

Salater, wraps og toast er eksempler på enkle smakfulle retter, som alle kan få til! Rettene er også ypperlig å forberede og gjøre klare før kundene kommer, slik at serveringen går kjapt på hektiske dager. Plukk ut dine favorittingredienser og server med tilbehør som tzatziki, srirachadressing eller barbeque saus.