Kjøp varer med kort holdbarhet

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Søndag 29. januar kl. 05.00-09.00 vil det utføres vedlikehold. Du vil kunne handle som normalt, men ordrebekreftelser vil kunne bli forsinket i tidsrommet.
Bilde

Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby dere som kunder å kjøpe disse varene. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

På grunn av situasjonen i serveringsmarkedet i disse dager har vi store lager av varer som normalt går til serveringsmarkedet. Noen av disse varene har kort holdbarhet.

 

Ønsker du å kjøpe noen av disse varene, må du sende en mail til:

33Kvalitetsalg@asko.no Det er viktig at du oppgir kundenr og kundenavn hos ASKO, samt hvilket ASKO selskap du normalt handler hos.
NB: Varene blir sendt fra sentrallageret i Vestby. 

 

Her kan du laste ned en fil med hvilke varer som er tilgjengelig (Oppdatert 14.12.22 kl.09.30)

NB: Vi tar forbehold om utsolgtsituasjoner, da denne lista ikke blir oppdatert kontinuerlig. Ta kontakt på epostadressen over for å sjekke om det du ønsker er på lager. 

 

Varene bestilt fra kvalitetsalg blir lagt på første mulige levering. 

 

Takk for at du er med på å redusere matsvinn! 


Artikkelbilde Essity - Slik sikrer du tryggere takeaway og levering

Tork hjelper serveringssteder med de nye utfordringene og har utviklet en steg-for-steg guide for tryggere takeaway og levering.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen - Råd og tips for deg som skal starte serveringssted

Å starte et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting som må på plass og som du må ha kontroll på før du kan åpne dørene. Vi i ASKO Servering har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

Artikkelbilde Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Artikkelbilde Tid for vilt!

Det er tid for å sette vilt på menyen. Vi i Unil+ har et bredt viltsortiment, alt fra villsvin, hjort, dåhjort og ikke minst fantastisk reinsdyr fra Finnmark Rein.

Artikkelbilde Hent inspirasjon til en spenstig vegetarmeny

Slåtto og Sevan presenterer produkter og komplette menyer tilpasset ditt kjøkken. La deg inspirere av fargerike og spennende forslag.