Om stiftelsen

Sidenavigasjon

Om stiftelsen

Stiftelsen skal bevilge midler til tiltak som fremmer interessen for restaurant- og matfag.

Bilde

Bidragsytere til stiftelsen, som har fått navnet Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag, er NHO ReiselivNorske Kokkers LandsforeningScandic Hotels ASMat og Drikke Gruppen AS og ASKO Norge.

Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag har som formål å øke rekrutteringen til restaurant- og matfag på videregående skole, og sørge for at flere har dette som førstevalg. For å rekruttere til faget og bransjen er det ønskelig å bevilge midler til tiltak som skal fremme interessen for retaurant- og matfag, og som gir kunnskap om dette.  

Styret i stiftelsen

Styret består av representanter for stiftelsens bidragsytere ved oppstart. Styremedlemmer dekker alle roller i styret, også sekretær. Styret er formell beslutningstaker og avgjør tildelinger av midler i henhold til innkomne søknader.

 

  • - Styreleder Stig Werner Jørgensen, ASKO Norge
  • - Styrets sekretær Hilde Veum-Wahlberg, NHO Reiseliv
  • - Styrets kasserer Morten Malting, Scandic Hotels AS
  • - Styremedlem Katrine Kolberg, Mat & Drikkegruppen AS
  • - Styremedlem Helge Johansen, Norges Kokkemesteres Landsforening

Her kan du lese om hvem som kan søke om midler

Her ser du de som har blitt tildelt støtte


Dette trenger du for å søke midler fra stiftelsen