Har du ikke vært innlogget etter 24.06 kl. 07.00, må du bytte passord. Les mer under ''Du må opprette nytt passord'' som ligger på forsiden

Om stiftelsen

Stiftelsen skal bevilge midler til tiltak som fremmer interessen for restaurant- og matfag.

Bilde

Bidragsytere til stiftelsen, som har fått navnet Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag, er NHO ReiselivNorske Kokkers LandsforeningScandic Hotels ASMat og Drikke Gruppen AS og ASKO Norge.

Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag har som formål å øke rekrutteringen til restaurant- og matfag på videregående skole, og sørge for at flere har dette som førstevalg. For å rekruttere til faget og bransjen er det ønskelig å bevilge midler til tiltak som skal fremme interessen for retaurant- og matfag, og som gir kunnskap om dette.  

Styret i stiftelsen

Styret består av representanter for stiftelsens bidragsytere ved oppstart. Styremedlemmer dekker alle roller i styret, også sekretær. Styret er formell beslutningstaker og avgjør tildelinger av midler i henhold til innkomne søknader.

 

  • - Styreleder Stig Werner Jørgensen, ASKO Norge
  • - Styrets sekretær Hilde Veum-Wahlberg, NHO Reiseliv
  • - Styrets kasserer Morten Malting, Scandic Hotels AS
  • - Styremedlem Katrine Kolberg, Mat & Drikkegruppen AS
  • - Styremedlem Helge Johansen, Norges Kokkemesteres Landsforening

Her kan du lese om hvem som kan søke om midler

Her ser du de som har blitt tildelt støtte


Dette trenger du for å søke midler fra stiftelsen