Bilde
Fjellbryggeriet
På solsiden av Gaustadtoppen

På solsiden av Telemarks store stolthet, Gaustadtoppen, ligger høyfjellsområde Tuddal. I den lille bygda, rett ved siden av norges eldste høyfjellshotell, finner vi Fjellbryggeriet 828 moh. Bryggeriet holder til i Gildehallen, i tilknytning til Tuddal Høyfjellshotell, som har har historie tilbake til 1895!

 

Historien til Fjellbryggeriet strekker seg tilbake til 2013, da Margit og Aasmund Rinde først startet opp bryggeriet i Åmotsdal. Der ble de raskt kjent for sitt gode håndtverksøl, og bryggeriet etablerte seg i bygda som en lokal produsent. Da Margit og Aasmund ønsket å legge ned driften etter kun 2 år, så Einar fra Tuddal Høyfjellshotell muligheter i det nyetablerte bryggeriet! I 2015 startet han prosessen med å flytte hele bryggeriet fra Åmotsdal til Tuddal, og Øvre Telemark fikk dermed beholde Fjellbryggeriet som lokal produsent i regionen. Hele bryggeriet flyttet inn i kjelleren i Gildehallen, og sammen med Tuddal Høyfjellshotell er dette en destinasjon verdt å besøke! Fjellbryggeriet tilbyr, i tillegg til godt øl, omvisning i bryggeriet og ølsmaking. 

 

Bryggeriutstyret er mest gunstig til produksjon av overgjæra øl, vi brygger derfor mest Ales i ulike varianter!

 

Etablert
2013
Område
Østlandet
Brygger Carl
Øl fra Fjellbryggeriet
Artikkelbilde Kvalitetskjøtt for profesjonelle kjøkken

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Se vårt utvalg av rødt og hvitt kjøtt, fra gourmetprodukter til rimeligere alternativer, tilpasset ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Finnbiffgryte

Finnbiffgryte og potetpure fra Matbørsen, toppes med tyttebær og krunsj.

Artikkelbilde Eat safe by Kiilto

God hygiene er essensielt når man skal sikre trygg og velsmakende mat.

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Artikkelbilde Extra glade gjester er god forretning

«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.