Bilde
Fjellbryggeriet
På solsiden av Gaustadtoppen

På solsiden av Telemarks store stolthet, Gaustadtoppen, ligger høyfjellsområde Tuddal. I den lille bygda, rett ved siden av norges eldste høyfjellshotell, finner vi Fjellbryggeriet 828 moh. Bryggeriet holder til i Gildehallen, i tilknytning til Tuddal Høyfjellshotell, som har har historie tilbake til 1895!

 

Historien til Fjellbryggeriet strekker seg tilbake til 2013, da Margit og Aasmund Rinde først startet opp bryggeriet i Åmotsdal. Der ble de raskt kjent for sitt gode håndtverksøl, og bryggeriet etablerte seg i bygda som en lokal produsent. Da Margit og Aasmund ønsket å legge ned driften etter kun 2 år, så Einar fra Tuddal Høyfjellshotell muligheter i det nyetablerte bryggeriet! I 2015 startet han prosessen med å flytte hele bryggeriet fra Åmotsdal til Tuddal, og Øvre Telemark fikk dermed beholde Fjellbryggeriet som lokal produsent i regionen. Hele bryggeriet flyttet inn i kjelleren i Gildehallen, og sammen med Tuddal Høyfjellshotell er dette en destinasjon verdt å besøke! Fjellbryggeriet tilbyr, i tillegg til godt øl, omvisning i bryggeriet og ølsmaking. 

 

Bryggeriutstyret er mest gunstig til produksjon av overgjæra øl, vi brygger derfor mest Ales i ulike varianter!

 

Etablert
2013
Område
Østlandet
Brygger Carl
Øl fra Fjellbryggeriet
Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Let it glow

Det varme lyset fra våre LED bordlamper gjør atmosfæren komplett!

Artikkelbilde Alkoholholdig drikkevare

Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.

Artikkelbilde Smakfulle retter laget med reinsdyrkjøtt

Har du smakt på Reinsdyrkjøtt fra Finnmark Rein? - ekte natur og ekte smak! Finnmark Rein er en del av vårt Matskatt-sortiment. En Matskatt kjennetegnes av norsk opprinnelse, unik kvalitet, tydelig lokal identitet og en historie verdt å dele. Våre Matskatt-ambassadører Torill og Bård viser deg tre smakfulle retter laget med kjøtt fra Finnmark Rein.

Artikkelbilde Havrotto med Den Sorte Havre!

Laget på havre i stedet for ris, har den et moderne uttrykk og en kortere koketid enn tradisjonell risotto. Det betyr raskere servering og bedre flyt i travle perioder. Samtidig er havre et rimelig og næringsrikt råvarevalg som gir god metthetsfølelse og høy kvalitet – perfekt som dagens rett eller i større porsjoner.