
Turketta - en ny julefavoritt på menyen!
Saftig kalkunfilet krydres med aromatisk zaatar, fennikel og salvie, før den surres og stekes til en gyllen og smakfull turketta, en rett som kombinerer tradisjon og innovasjon.
Perfekt for restauranter og kantiner som ønsker å inspirere gjestene i høytiden, og et spennende alternativ til de klassiske julerettene. Server Turketta med rosenkål bonne femme, granateplesaus og potetkonfit for en helhetlig opplevelse. Granateplets røde kjerner gir både friskhet og julens farger på tallerkenen.
Med turketta tilbyr du en julerett som skiller seg ut, uten å miste den gode tradisjonsfølelsen.
Sett Turketta på menyen!

Flere gjester forventer i dag at maten de spiser er både sunn, ansvarlig og produsert på naturens premisser. Med Vilje-produktene fra UNIL får du en serie økologiske varer som gjør det enkelt å servere mat med god smak, høy kvalitet – og et lavere klimaavtrykk.

Smaksrike og digge tygg fra Røros – perfekt til aperitiffen. Rørosmeieriet vekker appetitten og egner seg godt både til aperitiffen, som forrett eller til tapasbordet.

Her er en enkel oppskrift på Evergood Cold Brew (eller kaldbrygget kaffe som det også kalles). Vi har lagt med et par tips om hvordan du enkelt gjør denne til din favoritt! Men husk – dette tar litt tid. Kaffen trenger lang bryggetid for å få frem de gode smakene, siden den er brygget på kaldt vann.

Laget på havre i stedet for ris, har den et moderne uttrykk og en kortere koketid enn tradisjonell risotto. Det betyr raskere servering og bedre flyt i travle perioder. Samtidig er havre et rimelig og næringsrikt råvarevalg som gir god metthetsfølelse og høy kvalitet – perfekt som dagens rett eller i større porsjoner.

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!