Bilde

Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

 

 
Pizzatopping

Hva slags pizza vil du lage? Det er fint å gi kundene valget mellom kjente milde ingredienser som en klassisk skinkepizza, og andre unike smaker som spicy Nduja, for de litt mer vågale! Topp det det hele med en tradisjonell revet mozzarellaost!

 

  • Pizzaskinke fra Nortura - skinkebiter skjært i trekantstykker. Mild, god og klassisk smak av skinke!
  • Nduja fra Ask Spekehus - sterk smørbar salami med myk konsistens og deilig smak av røkt paprika og chilli. Sitter som et skudd på pizzaen!
  • Mozzarella Revet Arla Pro - mozzarellaost gir en fin bruning og en mild smak, den klassiske osten til pizza!
  • Kebabkrydret strimlet kylling - helt nytt produkt som passer perfekt til kebabpizzaen!
  • Biffkjøtt sousvidekokt - ferdig sousvidekokte strimler av biffkjøtt som kan legges rett på pizzaen.

Pizzatopping

 

Pizzabunn

Med ferdige pizzabunner gjør du det enkelt å lykkes med pizza. Test gjerne ut ulike bunner for å finne den som passer til ditt konsept.

 

  • Stabburet pizzabunn med saus og ost - for enklere drift og garantert samme kvalitet hver gang.
  • Scrocchiarella - bakt etter italienske tradisjoner med italiensk mel og surdeig.

Pizzabunner

 

Pizzadeig

Tar du deg tiden til å lage pizzadeigen selv? Med norsk Tipo 00 får du det beste utganspunktet for å lage den perfekte deigen til dine pizzabunner.

Pizzamel

 

Matskatter

Nysgjerrig på matskatter til pizzaen? Sjekk ut ASK Spekehus som lager norsk spekemat med italiensk kvalitet!


Artikkelbilde Ndujamajones

Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Sugerør

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer for miljøet.

Artikkelbilde One-Shot - Norges mest geniale iskonsept

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter, har en unik kremet konsistens og fås i mange forskjellige smaker. Et smart produkt med god fortjeneste og lite svinn.