Bilde

Lag en fin ostetallerken!

Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!

Ostetallerken

Artikkelbilde Planlegg campingsesongen nå!

For å forenkle oppstarten av sesongen for deg, har vi samlet en liste over produkter du kan trenge. Ta en titt på våre anbefalinger slik at du enkelt kan legge til varene i handlelisten din eller direkte i handlekurven.

Artikkelbilde Smarte løsninger, god butikk og veldig godt

Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!

Artikkelbilde Matskatter fra Røros & Østerdalen

Vi i ASKO Servering ønsker å takke for en kjempe fin tur gjennom Nord Østerdalen og Røros! Vi har samlet sammen produktene vi fikk smake på, samt litt mer informasjon om alle leverandørene vi besøkte!

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Kjøp mopper og få produkter med på kjøpet

Kampanje på UNIQ Duotex mopper fra Lilleborg. Kjøp mopper, kontakt Lilleborg for å informere om hva du har kjøpt, og få tilsendt gratis mopper, skaft eller stativ.