Rødt og hvitt kjøtt

Sidenavigasjon

Sortiment
Rødt og hvitt kjøtt
Bilde

Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Ferskvarer og fryste varer

Vi har et stort utvalg av biffer, fileter og ubearbeidede stykningsdeler fra storfe. Dette kan du få både som ferske og fryste varer. I kjøttkategorien finner du også deiger og farse, pålegg og posteier, bacon og spekemat.

 

Bærekraftige stykningsdeler

Bruk av «glemte stykningsdeler» er en bærekraftig trend som handler om å utnytte hele dyret. Stadig flere kokker får øynene opp for mulighetene som ligger i de røffe og rustikke stykningsdelene, ikke minst fordi de gir muligheten til å tilberede spennende og velsmakende menyalternativer.

 

Flere stykningsdeler krever i utgangspunktet lang tilberedningstid for best mulig resultat. Om dette er upraktisk for deg, har vi et godt utvalg av lettvinte produkter som er ferdig langtidsstekt eller sous vide-behandlet.

 

Ferdigmat

Vi har et omfattende sortiment av fryste ferdigmatprodukter som hamburgere, karbonader, pølser, kjøttboller, pizzabunner og topping/garnityr. Du kan også velge blant et stort utvalg av gourmetprodukter. Blant ferdigmaten vil du også finne mange ferske produkter.

 

Hvitt kjøtt

Vi har en rekke varelinjer med bearbeidede og ubearbeidede produkter av hvitt kjøtt. Her finner du også premiumprodukter.

 

Halal og vegetar

Vi tilbyr halalsertifisert kjøtt fra leverandørene Kanda og Roar Stang.

 

I sortimentet har vi fått en rekke spennende veganske og vegetariske alternativer du kan tilby gjester som ønsker å spise noe annet enn kjøtt. Denne kategorien får jevnlig nye og innovative produkter, så følg med.

 

Våre leverandører

Våre største kjøttleverandører er Nortura, Grilstad, Orkla, Jæder, UNIL, Vestfold Fugl, Matbørsen og Slåtto/Norsk Storhusholdning.

 

 

 


Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Økologiske brød og rundstykker

Økende bevissthet rundt bærekraft og mål om en renere verden gjør at vi stadig må tenke nytt.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Fazer Yosa - oppdag den gode kraften i havre

Visste du at havre er et av de mest næringsrike og miljøvennlige matvarene fra planteriket? Og at den nordiske havren er ekstra kraftfull - så mye at den er ansett som den beste i verden?

Artikkelbilde Hva er lokalmat?

«Mat- og drikkeprodukter med en lokal identitet/særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller produkthistorie.» - matmerk.no