Sjømat

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Sortiment
Fisk og skalldyr
Bilde

Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Vi har et bredt sortiment av produkter som kan friste gjestene dine! Her finner du både ferske og fryste ubearbeidede produkter av fisk og skalldyr. I tillegg har vi et stort utvalg av bearbeidede produkter og produkter konservert i lake. 

 

Fiskeprodukter

I sortimentet finner du fiskeburgere, fiskepudding, fiskeboller, klippfisk, lutefisk, ulike typer rogn, krabbe, bacalao, hval, fløtepudding og fiskegrateng – for å nevne noe.

 

Vi har i tillegg tilbehør til sushi, for eksempel wasabi og ingefær.

 

Pålegg

Fiskepålegg har en selvskreven plass på enhver buffet, enten det er ulike typer sild, peppermakrell, røkt laks eller reker. Her blir utvalget stadig større, noe som også reflekteres i sortimentet.

 

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.


Artikkelbilde Usikker på hva du skal sette på menyen? Vi i Unil+ gir deg noen tips!

Vi i Unil+ hjelper deg gjerne med inspirasjon til hva du kan sette på menyen i sommer. Vi er fortsatt inne i et annerledes år, men husk at vi i Unil+ ønsker å hjelpe deg med gode produkter, tips og ideer til hva du kan sette på menyen enten du får åpne til sommersesongen eller det er take-away som gjelder.

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Artikkelbilde Smittevernsutstyr - har du det du trenger?

Når folk samles øker risikoen for smitte. Sørg for at du har alt du trenger for å opprettholde smittevern og gi gjestene en trygg opplevelse.

Artikkelbilde Tork- om å være bærekraftig utenfor eget hjem

Vårt engasjement innen bærekraft er basert på tre hovedområder hvor vi mener produktene og tjenestene våre vil gjøre størst forskjell. Vårt mål er å redusere vårt CO2 avtrykk med 33% innen 2030. Dette skal skje via innovative løsninger.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen - Råd og tips for deg som skal starte serveringssted

Å starte et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting som må på plass og som du må ha kontroll på før du kan åpne dørene. Vi i ASKO Servering har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

Til kassen