Bilde

Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.

Vårt varierte utvalg av sjømatprodukter skal bidra til at sitt serveringssted skal imponere og tilfredsstille dine gjester! Blant våre produkter finner du et rikt utvalg av både frosne og ubearbeidede fisk- og skalldyrprodukter som passer perfekte for å skape autentiske og smakfulle retter. Vi tilbyr også et bredt spekter av bearbeidede sjømatvarer, samt delikatesser konservert i lake, for å gi dine menyer en ekstra dimensjon av smak og kreativitet. Utforsk våre produkter for å oppdage nye måter å berike ditt kulinariske tilbud på!

 

Ferske fiskeprodukter på menyen!

Tilby dine kunder ferske fiske- og sjømatproduker fra vårt sortiment. Du vil finne fileter av ulike fiskearter, bearbeidede fiskeprodukter som fiskekaker og puddinger, og skalldyr som reker, scampi og krabbe.

 

Se vårt utvalg av fersk fisk og skalldyr her

 

Fiskeprodukter

I sortimentet av dypfryste fiskeprodukter finner du fileter, fiskeburgere, fiskepudding, klippfisk, ulike typer panerte porsjonsstykker, krabbe, scampi, hval og fiskegrateng – for å nevne noe.

 

Se alle dypfryste fiskeprodukter her

 

Vi har i tillegg tilbehør til sushi, for eksempel wasabi og ingefær.

 

Pålegg

Fiskepålegg har en selvskreven plass på enhver buffet, enten det er ulike typer sild, peppermakrell, røkt laks eller reker. Her blir utvalget stadig større, noe som også reflekteres i sortimentet.

 

Se fiskepålegg her


Fisk og skalldyr

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Dillvaffel med reker og pepperrotrømme

Rekesmørbrød med en vri. Denne fantastiske kombinasjonen av salt og søtt, crunsj og duften av sjø, gjør smaksopplevelsen komplett!

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Artikkelbilde Sugerør

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer for miljøet.

Artikkelbilde One-Shot - Norges mest geniale iskonsept

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter, har en unik kremet konsistens og fås i mange forskjellige smaker. Et smart produkt med god fortjeneste og lite svinn.