
Gravet finnmarksrein
Denne innovative retten kombinerer tradisjonelle norske ingredienser med en moderne vri. Gravet reinkjøtt fra Finnmark, en Matskatt, gir en delikat og unik smak. Kjøttet serveres på små blinis laget av svelerøre fra Telemarksrøra, noe som tilfører en myk og lett søtlig base. Toppingen består av Espalette-syltetøy fra Jacobs Utvalgte, som gir en subtil sødme og krydret undertone, samt Rørosrømme, en annen Matskatt, kjent for sin kremete konsistens og rike smak. Sammensetningen av retten er nøye balansert, med kontrasterende smaker og teksturer som sammen skaper en harmonisk og minneverdig matopplevelse.
Unil+ spiller en viktig rolle som leverandør ved å tilby disse kvalitetsproduktene, noe som muliggjør kreative og smakfulle retter på serveringssteder.
Oppskrift
Bringebæreddik: hvitvinseddik helles over frossene bringebær og la stå i to-tre dager i romtemperatur
Gravet Rein: Rein flatbiff deles i passe store stykker. Legg lagvis med like deler salt og sukker, bringebæreddik, tørket timian og tørket merian. La det graves i 1-2 dager

Vi gir deg tips til digge sandwicher med norsk vri! Lokalmat er mer enn bare råvarer – det er historie, håndverk og stolthet. Benytt norske lokale råvarer, og fortell en god historie til dine gjester!

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Vi har et stort utvalg av alkoholholdig og alkoholfrie produkter til din sommermeny.

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.