Bilde

Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Nonfood katalog v2.png

Se vår katalog med produkter fra nonfood-kategorien 

Borddekking

Borddekking er en kategori med mange produkter og omfatter alt du trenger til bordet – her finner du blant annet emballasje, servietter, duker, telys og stearinlys. Du vil også finne engangsprodukter som papptellerkner, kaffebeger og lunsjbokser. Se også vårt store utvalg av glass til ulike typer drikkevarer.

Borddekking

Se alle produktene fra kategorien borddekking her

 

Rengjøring og hygiene

Vi har alt du trenger av rengjøringsmidler og utstyr både til tøyvask og kjøkkenvask. Her finner du også desinfeksjonsprodukter og avfallsposer.

Hygieneartiklene omfatter for eksempel toalettpapir, tørkepapir, såpe, skotrekk og munnbind.

Rengjøring og hygiene

Se alle produktene du trenger til vask og rengjøring her

Se vårt utvalg av tørk og toalettpapir her

 

Embalasje og matoppbevaring

I vårt sortiment finner du det du trenger av oppbevaringsbokser og embalasje for take away og catering, som temrokasser, aluminiumsformer, pizzaesker og fastfoodembalasje, isbeger, dressingbeger og et stort utvalg av bokser i forskjellige størrelser. Vi har det du trenger til dine retter! I denne kategorien vil du også finne mange miljøvennlige varianter laget av materialer som papp og fiber.

 

Se alle embalasje-produkter her

Se alle produkter innen cateringembalasje her

 

Flere nonfood-kategorier

Av andre produktkategorier kan vi nevne lyspærer, iskremtilbehør, bakepapir og ulike typer folie, kontorrekvisita, medisinsk utstyr, sikkerhetsutstyr som branntepper og førstehjelpsutstyr, bilrekvisita, barutstyr, serveringsemballasje, grillkull, dyrestell, elektrisk materiell og batterier.

 

Her er det bare å gå på oppdagelsesferd i sortimentet vårt!

 

Bærekraftige produkter

ASKO Servering tar plastproblematikken på alvor. Alle nonfood-leverandørene våre er medlem av Grønt Punkt Norge. Vi har for øvrig flere leverandører som tilbyr kortreiste, norskproduserte nonfood-alternativer.


Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

Artikkelbilde Gjør et bærekraftig valg med Tork

Gjør et valg for fremtiden – velg Tork for økt hygiene & mindre avfall, dine ansatte trygge, gjestene komfortable og kundene fornøyde - alt på ett sted.

Artikkelbilde Årets jubileumsnyheter fra Hennig-Olsen Is

Siden 1924 har iskremoppskriftene gått i arv hos familien Hennig-Olsen på Sørlandet. I år markerer kremen av iskrem 100-årsjubileet med fantastiske nyheter – og en helt egen jubileumsiskrem i kuleisdisken! Ingen bursdag uten kake! Hennig-Olsens tre nyheter i kuleisdisken har alle deilige kakebiter i kombinasjon med fløyelsmyk iskrem og populære smaker.

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Engangsplast produkter er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!

Artikkelbilde Vakuumposer finner du hos oss!

Har du behov for vakuumposer i ditt kjøkken? Her finner du flere varianter.