Nonfood

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
askoservering.no fungerer ikke optimalt i din versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser
Les mer
Vi opplever for tiden problemer med utsendelse av e-post for tilbakestilling av passord. Dersom du ikke får logget inn og trenger hjelp med din bestilling, kontakt kundeservice.

Sidenavigasjon

Sortiment
Nonfood
Bilde

Nonfood

ASKO er en totalleverandør, noe som innebærer at vi også tilbyr nonfood-produkter. I sortimentet vårt vil du derfor finne en rekke produkter du kanskje ikke umiddelbart forbinder med oss. Innen varegruppen nonfood finner du over 3900 produkter.

Borddekking

Borddekking er en stor kategori som omfatter alt du trenger til bordet – her finner du blant annet emballasje, servietter, duker, telys og stearinlys.

 

Rengjøring og hygiene

Vi har alt du trenger av rengjøringsmidler og -utstyr – til både tøyvask og kjøkkenvask. I tillegg vil du finne Antibac-produkter og avfallsposer blant varelinjene våre, for å nevne noe.

 

Hygieneartiklene omfatter for eksempel toalettpapir, tørkepapir, såpe, skotrekk og munnbind.

 

Engangsutstyr

Vi har et stort utvalg av engangsutstyr, og tilbyr også mange miljøvennlige alternativer.

 

Flere nonfood-kategorier

Av andre produktkategorier kan vi nevne lyspærer, iskremtilbehør, bakepapir og ulike typer folie, kontorrekvisita, medisinsk utstyr, sikkerhetsutstyr som branntepper og førstehjelpsutstyr, bilrekvisita, barutstyr, serveringsemballasje, grillkull, dyrestell, elektrisk materiell og batterier.

 

Her er det bare å gå på oppdagelsesferd i sortimentet vårt!

 

Bærekraftige produkter

ASKO Servering tar plastproblematikken på alvor. Alle nonfood-leverandørene våre er medlem av Grønt Punkt Norge. Vi har for øvrig flere leverandører som tilbyr kortreiste, norskproduserte nonfood-alternativer.


Artikkelbilde Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Artikkelbilde Tre sorter – hundrevis av varianter

Botanisk sett skjelnes det bare mellom 3 sorter kaffe; Coffea Arabica, Coffea Robusta og Coffea Liberica. Den siste av disse utgjør kun mellom 1-2 prosent av all kaffe som dyrkes, og er i praksis uinteressant – også fordi den kvalitetsmessig ikke kan konkurrere med de to andre sortene.

Artikkelbilde Fra frukt til bønne: Gjæringsprosessen påvirker kvaliteten

I de aller fleste land plukkes kaffebærene for hånd. Det går med rundt 5000 bær til en kilo ferdig brent kaffe! Bærene plukkes når de er modne, det vil si når bærene endrer farge fra grønn til gul og deretter rød – med ett unntak! Kaffesorten gul bourbon har en genetisk feil og blir ikke rød, men – som navnet tilsier – dyp gul når bærene er modne.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Mørkbrent eller lysbrent?

Noen foretrekker mørkbrente kaffevarianter mens andre synes best om lysbrent kaffe. Det er smak og behag! Men hva består forskjellene i?

Til kassen