I helgen denne uka, fra fredag 30. august kl. 18:00 og ut søndag 1. september gjør vi større forbedringer av våre systemer og askoservering.no vil kunne oppleves som ustabil i denne perioden. Vi oppfordrer derfor til å gjennomføre bestillinger før fredag 30. august kl. 18:00.
Bilde

Utvikling og kompetanseheving

Å ha de rette menneskene ansatt i bedriften er en av nøklene til suksess. Men selv om du har fått på plass en bra gjeng med ansatte så trenger disse menneskene å videreutvikle seg. Er for eksempel alle klar over hvordan dere får, og beholder, et smilefjes fra Mattilsynet?

KIT-akademiet kan du og dine ansatte øke kompetansen innenfor ulike områder som mat, drikke, økonomi og trygg mat. Du finner KIT i Oslo og i Trondheim, men vi kan sette opp kurs etter behov i hele Norge. Du kan også gjennomføre enkelte kurs digitalt hos KIT-akademiet.

 

Eller kanskje du rett og slett mangler folk? Hos Staffers kan du enkelt søke etter kokker, servitører m.m.

 

 

Inventar-og-utstyr_125.jpg  Mattrygghet_125.jpg  mat-drikke-nonfood_125.jpg   


Artikkelbilde Lag perfekt Napolitansk og Amerikansk Pizza med Regal mel!

Enten du ønsker å lage en autentisk napolitansk pizza eller en klassisk amerikansk pizza, er valg av mel avgjørende. Her er hvordan du kan perfeksjonere begge stilene med Regal tipo 00 og Regal hvetemel ekstra.

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Ndujamajones

Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!