Bilde

Utvikling og kompetanseheving

Å ha de rette menneskene ansatt i bedriften er en av nøklene til suksess. Men selv om du har fått på plass en bra gjeng med ansatte så trenger disse menneskene å videreutvikle seg. Er for eksempel alle klar over hvordan dere får, og beholder, et smilefjes fra Mattilsynet?

KIT-akademiet kan du og dine ansatte øke kompetansen innenfor ulike områder som mat, drikke, økonomi og trygg mat. Du finner KIT i Oslo og i Trondheim, men vi kan sette opp kurs etter behov i hele Norge. Du kan også gjennomføre enkelte kurs digitalt hos KIT-akademiet.

 

Eller kanskje du rett og slett mangler folk? Hos Staffers kan du enkelt søke etter kokker, servitører m.m.

 

 

Inventar-og-utstyr_125.jpg  Mattrygghet_125.jpg  mat-drikke-nonfood_125.jpg   


Artikkelbilde Sugerør

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer til plastsugerør.

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Idun bake- og kakemikser – allsidige løsninger for serveringsmarkedet!

Med Iduns mikser får du proffe og funksjonelle ingredienser i praktiske 5 kg sekker – perfekt for et effektivt kjøkken! Enklere blir det ikke: la deg inspirere og finn oppskriftene her.

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!