
Utvikling og kompetanseheving
På KIT-akademiet kan du og dine ansatte øke kompetansen innenfor ulike områder som mat, drikke, økonomi og trygg mat. Du finner KIT i Oslo og i Trondheim, men vi kan sette opp kurs etter behov i hele Norge. Du kan også gjennomføre enkelte kurs digitalt hos KIT-akademiet.
Eller kanskje du rett og slett mangler folk? Hos Staffers kan du enkelt søke etter kokker, servitører m.m.

Når hver detalj teller, er det de små dråpene som utgjør forskjellen. Haugen-Gruppen tilbyr et bredt utvalg av smakssettere slik at alle finner noe som passer deres smak. Ta kontakt med våre distriktssjefer for apotek som passer inn hos deg. Perfekt for bordservering som imponerer og gir kunden mulighet for personlig tilpasning.

Laget på havre i stedet for ris, har den et moderne uttrykk og en kortere koketid enn tradisjonell risotto. Det betyr raskere servering og bedre flyt i travle perioder. Samtidig er havre et rimelig og næringsrikt råvarevalg som gir god metthetsfølelse og høy kvalitet – perfekt som dagens rett eller i større porsjoner.

Smaksrike retter fra Rørosmeieriet. Rene og naturlige råvarer gir gode smaksopplevelser er Rørosmeieriet`s mantra. Her har vi satt sammen 3 retter – som kan nytes sammen eller hver for seg.

En god sandwich er mer enn bare et raskt måltid – det er en kombinasjon av smak, tekstur og kreativitet. Enten du ønsker en klassisk variant eller noe med en moderne vri, er mulighetene uendelige. Vi har satt sammen tre smakfulle alternativer som passer perfekt for kafeer, lunsjservering eller møtemat: en saftig meatball sandwich, en smakfull koreansk variant og en frisk laksesandwich.

Det er detaljene som lokker øynene litt ekstra, og den store forskjellen mellom en fristelse som blir lagt på asjetten eller blir stående bak glasset. Konditor Hedda Frederiksen deler sine beste tips til hvordan du kan bruke pynt fra Bako til å fremheve både smak og håndverk.