Hopp til innhold
      Bilde
      Honningcentralen - for birøkterne
      Honningcentralen SA ble stiftet i 1927 og er birøkternes eget selskap. Vi er et samvirke av små og store birøktere fra hele landet.

      Noen jobber med birøkt som hobby, mens andre har birøkt som sin hovednæring. Felles for oss er at vi ønsker å utvikle næringen og stå sterkere i markedsføring, kvalitet og salg av norsk honning.

       

      Medlemmene leverer det meste av sin honning til Honningcentralen, som selger honningen videre til kunder i dagligvare, storhusholdning og industri. 

       

      Formålet til selskapet er å sikre høyest mulig andel av norsk honning på markedet.

       

      Hovedkontoret er plassert i Birøktens Hus på Kløfta, ca 20 min. utenfor Oslo. I Honningcentralen er vi kun 16 ansatte, men med bienes jobb i tillegg, kan vi si at vi er Norges største arbeidsplass!

       

      I tillegg til honning fra norske birøktere, henter vi også inn lønnesirup og helt spesielle honningsorter fra andre deler av verden. 

       

      Du finner et utvalg av produktene våre i alle norske butikker. Honningcentralen er også ledende leverandør av birøkterutstyr gjennom egne butikker, HC forhandlere og nettbutikk.

      Etablert
      1927
      Område
      Østlandet
      Birøktere for Honningcentralen
      Honning
      Artikkelbilde Tommy og Bård lager Umami Blend Burger

      Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.

      Artikkelbilde Vakuumposer for Sous Vide og Matoppbevaring

      Utforsk vårt utvalg av vakuumposer i ulike størrelser, ideelle for sous vide-tilberedning og forlenget holdbarhet på matvarer. Perfekt for profesjonelle kjøkken.

      Artikkelbilde Salatbar

      Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!

      Artikkelbilde Freedom of choice fra Katrin

      Freedom of choice betyr at du kan velge mellom tre forskjellige størrelser på dispensere. Enten det er en kafé med små toaletter, en restaurant med høyt tempo, eller et hotell der gjestene forventer det lille ekstra, tilbyr Katrin fleksible og langsiktige løsninger.

      Artikkelbilde Kvalitetskjøtt for profesjonelle kjøkken

      Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Se vårt utvalg av rødt og hvitt kjøtt, fra gourmetprodukter til rimeligere alternativer, tilpasset ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.