La oss inspirere deg!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

La oss inspirere deg!

Kunnskap gir trygghet, og serveringsbransjen er både utfordrende og spennende. Vi holder deg oppdatert på hva som skjer i markedet. Les vårt magasin, delta på våre kurs og følg oss på sosiale medier

SMAK Magasinet

SMAK speiler utviklingen i den norske serveringsbransjen og gir deg relevant stoff om aktuelle trender i markedet, om leverandører, kunder, NorgesGruppen og ASKO Servering. SMAK magasinet er gratis, og du kan bestille et abonnement hos oss. 

 

Besøk SMAKmagasinet på nett: https://smakmagasinet.no

 

Bestill SMAKmagasinet her: https://smakmagasinet.no/om-smak/abonner/

 

KIT-akademiet

KIT står for kunnskap, inspirasjon og trygghet. KIT hever kompetansen til deg og dine ansatte, og tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og trygg mat. KIT har kurs for deg som er ny i serveringsbransjen eller som ønsker å bygge videre på eksisterende kunnskap. 

 

Se vår kurskalender her: https://kitakademiet.no/kurskalender/

 

Følg KIT-akademiet på instagram: https://www.instagram.com/kitakademiet

 

Følg KIT-akademiet på Facebook: https://www.facebook.com/kitakademiet/

 

ASKO Servering på Facebook

Hold deg oppdatert på bransjenyheter, produktnyheter, kampanjetilbud, inspirasjon, tips og triks. 

 

Følg ASKO Servering på Facebook: https://www.facebook.com/askoservering/


Artikkelbilde Slukk tørsten med forfriskende Slurp

Nå er endelig mai her, det betyr at vi har mange varme dager i vente. Mai er måneden fylt med festdager, langhelger og bedre temperatur. Nå er det sesong for å kose seg litt ekstra med en forfriskende slush i varmen.

Artikkelbilde Vil du være mer synlig i ditt nærområde? Profiler emballasjen din med bedriftslogo!

Hos ASKO Reklame kan du bestille materiale for bedre profilering av din bedrift

Artikkelbilde Fagbrevkurs

Dette er kurset for dem som har lang erfaring som kokk (minimum 5 år), men som mangler den formelle kompetansen. 8 samlinger som gir godt grunnlag for den teoretiske prøven i kokkefaget. Praksiskandidatordningen er en ordning for voksne som kan dokumentere lang og allsidig yrkespraksis.

Artikkelbilde Avfallsposer fra Abena

Abena Norge AS tilbyr et bredt sortiment av plastposer / avfallsposer. Poly-Line er Abenas egen serie av plastposer og sekker. Poly-Line-serien består av plastposer og sekker av HDPE, LDPE og LLDPE som er nøye utvalg for å tilfredsstille alle avfallsbehov.

Artikkelbilde Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere for et hvert bruk for tørk og hygiene. Vi har over 4000 produkter innen varegruppen nonfood.