La oss inspirere deg!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

La oss inspirere deg!

Kunnskap gir trygghet, og serveringsbransjen er både utfordrende og spennende. Vi holder deg oppdatert på hva som skjer i markedet. Les vårt magasin, delta på våre kurs og følg oss på sosiale medier

SMAK Magasinet

SMAK speiler utviklingen i den norske serveringsbransjen og gir deg relevant stoff om aktuelle trender i markedet, om leverandører, kunder, NorgesGruppen og ASKO Servering. SMAK magasinet er gratis, og du kan bestille et abonnement hos oss. 

 

Besøk SMAKmagasinet på nett: https://smakmagasinet.no

 

Bestill SMAKmagasinet her: https://smakmagasinet.no/om-smak/abonner/

 

KIT-akademiet

KIT står for kunnskap, inspirasjon og trygghet. KIT hever kompetansen til deg og dine ansatte, og tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og trygg mat. KIT har kurs for deg som er ny i serveringsbransjen eller som ønsker å bygge videre på eksisterende kunnskap. 

 

Se vår kurskalender her: https://kitakademiet.no/kurskalender/

 

Følg KIT-akademiet på instagram: https://www.instagram.com/kitakademiet

 

Følg KIT-akademiet på Facebook: https://www.facebook.com/kitakademiet/

 

ASKO Servering på Facebook

Hold deg oppdatert på bransjenyheter, produktnyheter, kampanjetilbud, inspirasjon, tips og triks. 

 

Følg ASKO Servering på Facebook: https://www.facebook.com/askoservering/


Artikkelbilde Ecolab - trygg og sikker gjenåpning med våre effektive Covid-19 produkter

Ecolab er verdensledende innen vann, hygiene og smitteforebyggende løsninger og tjenester. Vi leverer omfattende løsninger og personlig service for å fremme mattrygghet, opprettholde rene og trygge omgivelser, optimalisere vann- og energiforbruk og forbedre driftseffektivitet og bærekraft for kunder i mer enn 170 land.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Gode rutiner med Antibac® desinfeksjon

– for optimal hygiene og trygg mat

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Fagbrevkurs

Dette er kurset for dem som har lang erfaring som kokk (minimum 5 år), men som mangler den formelle kompetansen. 8 samlinger som gir godt grunnlag for den teoretiske prøven i kokkefaget. Praksiskandidatordningen er en ordning for voksne som kan dokumentere lang og allsidig yrkespraksis.