Bilde

Topp sandwichen med unike, norske produkter!

Vi gir deg tips til digge sandwicher med norsk vri! Lokalmat er mer enn bare råvarer – det er historie, håndverk og stolthet. Benytt norske lokale råvarer, og fortell en god historie til dine gjester!

 

Vil du prøve det samme? Her er produktene som Torill og Bård benyttet!


Artikkelbilde Slik løfter du desserten med pynt – tips fra konditor Hedda Frederiksen

Det er detaljene som lokker øynene litt ekstra, og den store forskjellen mellom en fristelse som blir lagt på asjetten eller blir stående bak glasset. Konditor Hedda Frederiksen deler sine beste tips til hvordan du kan bruke pynt fra Bako til å fremheve både smak og håndverk. 

Artikkelbilde Tommy og Bård lager Umami Blend Burger

Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.

Artikkelbilde Bruk opp sider-restene

Synes du det er vanskelig å ta inn sider på menyen fordi du ofte sitter igjen med rester? En kunde vil ha et glass, og resten av flasken går i vasken? Fortvil ikke, vi gir deg 6 gode, spenstige og morsomme oppskrifter for å bruke opp disse restene! Norsk sider av høy kvalitet i en cocktail eller mocktail slår aldri feil!

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Snacking nyheter fra My Bakery

Snacking nyheter fra My Bakery (smakfulle snurrer, delikate søte tarteletter) og lokalmat fra Galåvolden Gård.