
Test ut nye iskaffe-oppskrifter i sommer
Iskaffe
Ingredienser:
- 2 pump (ca. 2cl) gomme eller annen kaffesirup
- 1-2 shot espresso (avhengig av hvor sterk man ønsker det)
- Melk
- Isbiter
Fremgangsmåte:
- Fyll glasset med isbiter, omtrent 3/4 fullt
- Tilsett gomme eller ønsket kaffesirup
- Hell over espresso
- Topp med kald melk til glasset er nesten fullt
- Rør godt
Ingredienser til iskaffe

Frappe med vaniljeis og espresso
Ingredienser:
- 2 kuler vaniljeis
- 2 shots espresso
- 1,5 dl melk
- Isbiter
- Sjokoladesaus
Fremgangsmåte:
- Et par pump med sjokolade i glasset
- Beveg glasset slik at det blir mønster med sjokolade i bunn
- Ha vaniljeis, espresso, melk og isbiter i en blender
- Bland sammen på høy hastighet til alt er godt mikset og konsistensen er jevn
- Hell over i glasset
- Topp med krem og litt sjokoladesaus, eventuelt karamellsaus
Ingredienser til frappe


Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.

En god sandwich er mer enn bare et raskt måltid – det er en kombinasjon av smak, tekstur og kreativitet. Enten du ønsker en klassisk variant eller noe med en moderne vri, er mulighetene uendelige. Vi har satt sammen tre smakfulle alternativer som passer perfekt for kafeer, lunsjservering eller møtemat: en saftig meatball sandwich, en smakfull koreansk variant og en frisk laksesandwich.

Utforsk vårt utvalg av vakuumposer i ulike størrelser, ideelle for sous vide-tilberedning og forlenget holdbarhet på matvarer. Perfekt for profesjonelle kjøkken.

Vår emballasjeserie, Bako Standard, har eksistert i over 20 år. Den har vært et fast inventar hos bakerier og konditorier over hele Norge. Det elegante emblemet, som oser av kvalitet og ekte håndverksprodukter, har fraktet kaker og bakst fra bakerier til fornøyde kunder i årevis.

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!