Bilde

Test ut nye iskaffe-oppskrifter i sommer

Sommeren er den perfekte tiden til å utforske nye oppskrifter på iskaffe! Vår kaffe-ekspert Linda Charlotte gir deg gode oppskrifter på en iskaffe med espresso og frappe med vaniljeis og espresso! Her er det bare å prøve seg frem med forskjellige smaker!

Iskaffe 

Ingredienser:

  • 2 pump (ca. 2cl) gomme eller annen kaffesirup
  • 1-2 shot espresso (avhengig av hvor sterk man ønsker det)
  • Melk
  • Isbiter

 

Fremgangsmåte: 

  1. Fyll glasset med isbiter, omtrent 3/4 fullt
  2. Tilsett gomme eller ønsket kaffesirup
  3. Hell over espresso
  4. Topp med kald melk til glasset er nesten fullt 
  5. Rør godt 

 

Ingredienser til iskaffe

 

Frappe med vaniljeis og espresso

Ingredienser:

  • 2 kuler vaniljeis 
  • 2 shots espresso
  • 1,5 dl melk 
  • Isbiter
  • Sjokoladesaus 

 

Fremgangsmåte: 

  1. Et par pump med sjokolade i glasset 
  2. Beveg glasset slik at det blir mønster med sjokolade i bunn 
  3. Ha vaniljeis, espresso, melk og isbiter i en blender 
  4. Bland sammen på høy hastighet til alt er godt mikset og konsistensen er jevn
  5. Hell over i glasset
  6. Topp med krem og litt sjokoladesaus, eventuelt karamellsaus

 

Ingredienser til frappe


Artikkelbilde Bakevarer for profesjonelle kjøkken

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.

Artikkelbilde Sandwich som setter smak på menyen

En god sandwich er mer enn bare et raskt måltid – det er en kombinasjon av smak, tekstur og kreativitet. Enten du ønsker en klassisk variant eller noe med en moderne vri, er mulighetene uendelige. Vi har satt sammen tre smakfulle alternativer som passer perfekt for kafeer, lunsjservering eller møtemat: en saftig meatball sandwich, en smakfull koreansk variant og en frisk laksesandwich.

Artikkelbilde Vakuumposer for Sous Vide og Matoppbevaring

Utforsk vårt utvalg av vakuumposer i ulike størrelser, ideelle for sous vide-tilberedning og forlenget holdbarhet på matvarer. Perfekt for profesjonelle kjøkken.

Artikkelbilde En klassiker i bakeriet og konditoriet

Vår emballasjeserie, Bako Standard, har eksistert i over 20 år. Den har vært et fast inventar hos bakerier og konditorier over hele Norge. Det elegante emblemet, som oser av kvalitet og ekte håndverksprodukter, har fraktet kaker og bakst fra bakerier til fornøyde kunder i årevis.

Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!