Bakevarer

Sidenavigasjon

Sortiment
Bakevarer
Bilde

Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske og langtidsholdbare produkter.

Brød og søte saker

Du kan velge mellom dypfryste rå deigemner og lettstekte produkter. Vi har blant annet småvarer, bakverk, brød, søte kjeks, kaker, wienerbakst og andre kafé-, konditor- og bakerivarer. Du vil for øvrig finne bakerivarer også i varegruppen tørrvarer.

 

Brød til pølser og burgere

Vi har produktene du trenger til fastfood-kategorien, deriblant dypfryste hamburgerbrød, pølsebrød, lomper, lefser og wraps. Serverer du gourmetpølser eller -burgere, bør du ta en titt på våre mange brødprodukter i premiumklassen.


Artikkelbilde Lantmännens 5 tips til hvordan du kan kaste mindre brød

Lantmännen Unibake ønsker å bidra med å redusere matsvinnet og har i den anledning laget en rekke serveringstips for hvordan du kan bruke overskuddsbrød. Av og til er det igjen en del brød på slutten av dagen. Hva gjør du da med restene? Med enkle grep kan du bruke brødet til andre retter eller rett og slett varme det opp igjen.

Artikkelbilde Lantmännen Unibake er lidenskapelig opptatt av god bakst

Vi er et ledende internasjonalt bakerikonsern med ekspertise på frosne og ferske bakervarer for storhusholdning og detaljhandel.

Artikkelbilde Bli oppdatert på de nyeste mattrendene!

En ny utgave av Nortura PROFF sitt populære trendmagasin er ute nå. Her kan du oppdatere deg på de nyeste mattrendene - og få oppskrifter og inspirasjon. Her er en liten smakebit:

Artikkelbilde Trygt og miljøriktig - med produkter fra Huhtamaki

Emballasje til mat og drikke kan, om vi ikke velger riktig materiale og avfallshåndtering, påvirke miljøet vårt negativt, men det trenger ikke gjøre det!

Artikkelbilde Sjømat fra Reinhartsen

Det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter!