Bilde

Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.

Ferske og langtidsholdbare bakevarer

I vårt sortiment av ferske og langtidsholdbare bakevarer finner du serveringsklare kaker, muffins, hvetebakst og ferske og halvstekte brød og baguetter. Du vil også finne et utvalg hamburger- og pølsebrød i denne kategorien, i tillegg til andre brødvarer som tortilllalefser og pitabrød.

Ferske og langtidsholdbare bakevarer

Se alle ferske og langtidsholdbare bakevarer her

 

Dypfryste bakevarer

Du kan velge mellom dypfryste rå deigemner og lettstekte produkter. Fordelen med dypfryste bakevarer er at de gjerne har en lang holdbarhet, samtidig som bakverket smaker ferskt etter tining eller oppvarming. I denne kategorien finner du et stort utvalg av frosne kaker, ulike bakerivarer og brødprodukter til kafé, konditori og bakeri. Vi har produktene du trenger til fastfood-kategorien, deriblant dypfryste hamburgerbrød, pølsebrød, lomper, lefser og wraps. Serverer du gourmetpølser eller -burgere, bør du ta en titt på våre mange brødprodukter i premiumklassen.

Dypfryste bakevarer

Se alle dypfryste bakerivarer her

 

Tørrvarer

Du vil forøvrig også finne bakerivarer i kategorien tørrvarer. Her har vi alt du trenger av basisvarer og ingredienser til din bakst, som blant annet mel- og sukkerprodukter, gjær, bakemikser, frø, nøtter, sjokolade og tørket frukt.

Tørrvarer

Se alle bakevarer fra tørrvarekategorien her

 

 

 


Artikkelbilde Årets nyheter fra Nic og Naturli'

Det er på tide å planlegge sommerens ismeny og vi har mange spennende produkter til både iskiosk og andre utsalg! Hva med kuleis i porsjonsstørrelse fra Naturli'? Eller nye og spennende strøssel og toppinger til softisen?

Artikkelbilde Nyheter fra Nortura PROFF

Nortura PROFF lanserer nye, spennende produkter i februar!

Artikkelbilde Bli bedre kjent med noen av våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!