Bilde

Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.

Ferske og langtidsholdbare bakevarer

I vårt sortiment av ferske og langtidsholdbare bakevarer finner du serveringsklare kaker, muffins, hvetebakst og ferske og halvstekte brød og baguetter. Du vil også finne et utvalg hamburger- og pølsebrød i denne kategorien, i tillegg til andre brødvarer som tortilllalefser og pitabrød.

 

Se alle ferske og langtidsholdbare bakevarer her

 

Dypfryste bakevarer

Du kan velge mellom dypfryste rå deigemner og lettstekte produkter. Fordelen med dypfryste bakevarer er at de gjerne har en lang holdbarhet, samtidig som bakverket smaker ferskt etter tining eller oppvarming. I denne kategorien finner du et stort utvalg av frosne kaker, ulike bakerivarer og brødprodukter til kafé, konditori og bakeri. Vi har produktene du trenger til fastfood-kategorien, deriblant dypfryste hamburgerbrød, pølsebrød, lomper, lefser og wraps. Serverer du gourmetpølser eller -burgere, bør du ta en titt på våre mange brødprodukter i premiumklassen.

 

Se alle dypfryste bakerivarer her

 

Tørrvarer

Du vil forøvrig også finne bakerivarer i kategorien tørrvarer. Her har vi alt du trenger av basisvarer og ingredienser til din bakst, som blant annet mel- og sukkerprodukter, gjær, bakemikser, frø, nøtter, sjokolade og tørket frukt.

 

Se alle bakevarer fra tørrvarekategorien her

 

 

 

 


Ferske og langtidsholdbare bakevarer

Dypfryste bakevarer

Tørrvarer

Artikkelbilde Skåret - gjør det enkelt å servere dessert!

Skåret handler om en harmonisert og balansert smak av toppinger, crumbles, strøssel, biter, bær og sauser sammen med is. Den oppleves så delikat og sofistikert fordi hvert stykke er et kunstverk.

Artikkelbilde Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere for et hvert bruk for tørk og hygiene. Vi har over 4000 produkter innen varegruppen nonfood.

Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!

Artikkelbilde Nortura PROFF rydder i sortimentet

Hva betyr dette for deg? Dette betyr i praksis at de sanerer en rekke produkter i forbindelse med lanseringsvinduet 1. mai 2023. Optimaliseringen av sortimentet skal også bidra til at Nortura PROFF får en mer stabil leveringsgrad til kunde, bedre kvalitet på produktene og et mer oversiktlig sortiment.

Artikkelbilde Alkoholfritt øl - et must eller en mulighet?

Klokk & Co er et familiebryggeri som drives av Kristine Lund og Leif Klokk. De blir hyppig omtalt som best på alkoholfritt øl i Norge. De har nå fire alkoholfrie øl i porteføljen, som kan bestilles gjennom ASKO.