Dispenser

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere for et hvert bruk for tørk og hygiene. Vi har over 4000 produkter innen varegruppen nonfood.

I vårt sortiment finner du ulike tørkesystemer og dispensere til forskjellige bruksområder- både berøringsfri, veggmonterte og gulvstativ.

 

Høy standard på renhold er viktig for gjesteopplevelsen og for å gjøre det enkelt å holde det rent er det viktig med et godt rengjøringssystem enten det er på et toalettrom, på kjøkkenet eller et annet offentlig rom som dine gjester og ansatte ferdes. Vi har kjente merkevarer som blant annet Tork, Katrin, Antibac, Ecolab etc. 

 

 


  • Dispenser
  • ASKO Servering
  • Nonfood
  • Hygiene
  • Renhold
  • Såpe
  • Antibac
  • Håndtørk

Dispenser for håndtørk

Dispenser for flytende såpe, skum og gele

Dispenser for toalettpapir

Dispenser for desinfeksjon

Artikkelbilde Oatly har funnet opp havredrikken som skummer og smaker godt

Så du er barista? Så hyggelig. Vi er selskapet som fant opp havredrikken. Det er også ganske hyggelig. Nå har vi klart å lage en havredrikk du kan skumme, og som smaker helt fantastisk i kaffen.

Artikkelbilde Grønnere produkt fra JÆDER

Med 125års erfaring i kjøttforedlingsbransjen, er JÆDER en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør av utsøkte kjøttvarer. I tillegg er vi en stolt leverandør av plantebaserte produkt.

Artikkelbilde Sett en vinner på menyen!

NM i kjøtt gikk av stabelen i forrige uke og på pallen var flere av Unil +sine produkter. Se hvilke her!

Artikkelbilde Frist med en unik og kreativ softis

Løft serveringen til nye høyder med enkle triks – gjør iskjeksen ekstra fristende med fargerikt strøssel! Løft både iskremens utseende og smak, med deilig pynt.

Artikkelbilde Engangshansker

Engangshansker har blitt enda mer vanlig de siste par årene, Vi har nitrilhansker, latexhansker og vinylhansker på lager.