Bilde

Adventstips

3 ganger i uken frem til julaften deler vi gode tips og inspirasjon fra våre konsulenter til deg!

Tips nr. 12: Sprø baconcrunch som passer til alt! 

Markedskonsulent Tommy fra ASKO ØST har et godt tips til hvordan du kan lage sprø baconcrunch som passer til så mangt. Hva med å ha det på lutefisken, blomkålsuppen eller hamburgeren? 

 

Tips nr. 11: Skrelle rødbeter

Konsulent Bård fra ASKO ØST gir deg et godt tips til hvordan du kjapt og effektivt kan skrelle rødbeter, uten å bli rød på hverken hender, eller kokkejakka! 

 

Tips nr. 10: Ta juledesserten til et nytt nivå

Konsulent Ørjan fra ASKO NORD viser deg hvordan du kan ta juledesserten din til et helt nytt nivå - lag en deilig crumble som du kan ha som topping på blant annet riskrem eller is! Juledessert med en vri får du her: 

  • 50 g havregryn
  • 50 g rørsukker
  • 50 g hasselnøtter
  • 50 g meierismør
  • 100 g revet marsipan 
  1. Start med å blande alt sammen
    TIPS! bruk kald marsipan for å lettere blande alt
  2. Stek på 200 grader i 5 minutter
  3. Rør litt rundt og stek i ytterligere 3 minutter 
    Når det er ferdig skal det være en fin karamellfarge på blandingen
  4. Rør sammen og avkjøl godt før servering

 

Tips nr. 9: Lag en deilig julelatte til dine gjester

Konsulent Torill fra ASKO Hedmark viser deg hvordan du kan lage en deilig og smakfull julelatte til dine gjester. Prøv den i dag! 

 

Tips nr. 8: En deilig, lettvint potetmos

Markedskonsulent Tommy fra ASKO ØST viser deg hvordan du enkelt kan lage en rustikk, god og smakfull potetmos, med kun 4 ingredienser. Passer til alle måltider og hever kundeopplevelsen! 

 

Tips nr. 7: Lag surdeigsbrød med grøtrester

Kjøkkensjef Trond Åm fra ASKO MIDT-NORGE lager surdeigsbrød med grøtrester! Oppskrift: 

  1. 7 kg lunket vann
  2. 1,6 kg moden starter
  3. 7 kg sammalt hvete
  4. 3,5 kg siktet hvete
  5. 230 gram salt
  6. 1,5 kg grøt
  7. Bland det hele godt sammen.
  8. Ha i brødformer
  9. La heve 2-4 timer på benk.
  10. Sett på kjøl natt over
  11. Snitt brødene
  12. Stek på 200 grader i ca 45 minutter

 

Tips nr. 6: Rense granateplekjerner i vann

Markedskonsulent Bård fra ASKO ØST viser deg en effektiv måte å rense granateplekjærner. Gjør det i en bolle med vann for å skille kjerne fra skall og annet rusk! 

 

Tips nr. 5: Den hemmelige ingrediensen - nøttesmør

Smelt smør og la det koke lenge for å få deilig nøttesmør som du kan bruke til blant annet bernaisesaus. Den hemmelige ingrediensen for enda bedre smak.

NB! Pass på så ikke smøret blir brent.

 

Tips nr. 4: Perfekt bacon til lutefisken 

Konsulent Tommy fra ASKO ØST gir deg noen enkle tips til hvordan du lager perfekt bacon til lutefisken eller juletorsken - eller bruk det til noe helt annet! Digg er det i alle fall! 

 

Tips nr. 3: Grøt med en vri! 

Kjøkkensjef Trond Åm hos ASKO MIDT-NORGE gir deg et godt tips til å lage havregrøt med en vri! Start med å koke opp havregryn med vann og h-melk. Dryss deretter over eplebiter, tyttebær, rosiner og tørket aprikos. Topp til slutt med honning (vi bruker her honning fra egne bier hos ASKO MIDT-NORGE).

 

Tips nr. 2: ASKO Kundeservice holder åpent hele julen

Linn fra kundeservice på ASKO VEST gir deg våre åpningstider! På Julaften og Nyttårsaften har vi åpent fra 08:00-12:00. På rød dager holder vi stengt. 

 

Tips nr. 1: Bård skreller hasselnøtter - kjapt og effektivt! 

Spar tid på å skrelle hasselnøtter med dette enkle og raske tipset fra markedskonsulent Bård! 

 


Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde Skap autentiske mexicanske smaker med Santa Maria

Det mexicanske kjøkkenet er elsket av mange, og med god grunn. Se hvordan du kan gi menyene dine en meksikansk smaksvri eller tilby klassiske retter med autentiske meksikanske smaker.

Artikkelbilde Planlegg campingsesongen nå!

For å forenkle oppstarten av sesongen for deg, har vi samlet en liste over produkter du kan trenge. Ta en titt på våre anbefalinger slik at du enkelt kan legge til varene i handlelisten din eller direkte i handlekurven.

Artikkelbilde Adventstips

3 ganger i uken frem til julaften deler vi gode tips og inspirasjon fra våre konsulenter til deg!

Artikkelbilde Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.