Tips nr. 12: Sprø baconcrunch som passer til alt!
Markedskonsulent Tommy fra ASKO ØST har et godt tips til hvordan du kan lage sprø baconcrunch som passer til så mangt. Hva med å ha det på lutefisken, blomkålsuppen eller hamburgeren?
Tips nr. 11: Skrelle rødbeter
Konsulent Bård fra ASKO ØST gir deg et godt tips til hvordan du kjapt og effektivt kan skrelle rødbeter, uten å bli rød på hverken hender, eller kokkejakka!
Tips nr. 10: Ta juledesserten til et nytt nivå
Konsulent Ørjan fra ASKO NORD viser deg hvordan du kan ta juledesserten din til et helt nytt nivå - lag en deilig crumble som du kan ha som topping på blant annet riskrem eller is! Juledessert med en vri får du her:
- 50 g havregryn
- 50 g rørsukker
- 50 g hasselnøtter
- 50 g meierismør
- 100 g revet marsipan
- Start med å blande alt sammen
TIPS! bruk kald marsipan for å lettere blande alt - Stek på 200 grader i 5 minutter
- Rør litt rundt og stek i ytterligere 3 minutter
Når det er ferdig skal det være en fin karamellfarge på blandingen - Rør sammen og avkjøl godt før servering
Tips nr. 9: Lag en deilig julelatte til dine gjester
Konsulent Torill fra ASKO Hedmark viser deg hvordan du kan lage en deilig og smakfull julelatte til dine gjester. Prøv den i dag!
Tips nr. 8: En deilig, lettvint potetmos
Markedskonsulent Tommy fra ASKO ØST viser deg hvordan du enkelt kan lage en rustikk, god og smakfull potetmos, med kun 4 ingredienser. Passer til alle måltider og hever kundeopplevelsen!
Tips nr. 7: Lag surdeigsbrød med grøtrester
Kjøkkensjef Trond Åm fra ASKO MIDT-NORGE lager surdeigsbrød med grøtrester! Oppskrift:
- 7 kg lunket vann
- 1,6 kg moden starter
- 7 kg sammalt hvete
- 3,5 kg siktet hvete
- 230 gram salt
- 1,5 kg grøt
- Bland det hele godt sammen.
- Ha i brødformer
- La heve 2-4 timer på benk.
- Sett på kjøl natt over
- Snitt brødene
- Stek på 200 grader i ca 45 minutter
Tips nr. 6: Rense granateplekjerner i vann
Markedskonsulent Bård fra ASKO ØST viser deg en effektiv måte å rense granateplekjærner. Gjør det i en bolle med vann for å skille kjerne fra skall og annet rusk!
Tips nr. 5: Den hemmelige ingrediensen - nøttesmør
Smelt smør og la det koke lenge for å få deilig nøttesmør som du kan bruke til blant annet bernaisesaus. Den hemmelige ingrediensen for enda bedre smak.
NB! Pass på så ikke smøret blir brent.
Tips nr. 4: Perfekt bacon til lutefisken
Konsulent Tommy fra ASKO ØST gir deg noen enkle tips til hvordan du lager perfekt bacon til lutefisken eller juletorsken - eller bruk det til noe helt annet! Digg er det i alle fall!
Tips nr. 3: Grøt med en vri!
Kjøkkensjef Trond Åm hos ASKO MIDT-NORGE gir deg et godt tips til å lage havregrøt med en vri! Start med å koke opp havregryn med vann og h-melk. Dryss deretter over eplebiter, tyttebær, rosiner og tørket aprikos. Topp til slutt med honning (vi bruker her honning fra egne bier hos ASKO MIDT-NORGE).
Tips nr. 2: ASKO Kundeservice holder åpent hele julen
Linn fra kundeservice på ASKO VEST gir deg våre åpningstider! På Julaften og Nyttårsaften har vi åpent fra 08:00-12:00. På rød dager holder vi stengt.
Tips nr. 1: Bård skreller hasselnøtter - kjapt og effektivt!
Spar tid på å skrelle hasselnøtter med dette enkle og raske tipset fra markedskonsulent Bård!