Annonsering hos ASKO Servering

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Annonsering hos ASKO Servering

For våre leverandører finnes det mange muligheter for å nå riktig kunde med ditt budskap. Her finner du oversikt over de ulike alternativene!
 
Annonsering hos ASKO Servering

For deg som leverandører har vi mange måter du kan gjøre deg mer synlig for kundene med relevant informasjon. 

 

Dette er annonseringsmulighetene på nett:

 

INSPIRASJONSSIDE

Her kan du lage din egen side med fokus på de produktene du ønsker. Du bestemmer tekst, bilder og hvilke produkter du ønsker å linke til. Se eksempel her:

Inspirasjonsside

 

BANNER

Dette er vår mest synlige annonseringsplass og den ligger øverst når du går inn på askoservering.no. Her har vi mange muligheter for segmentering etter pålogg og vi kan blant annet vise til utvalgte kjeder, kundesegment og/eller ASKO-selskap.
Banner

 

LEVERANDØRLOGO

Vi har en samleside over leverandørene våre som kundene bruker mye for å finne riktig leverandør og varegrupper. Her kan dere vise logo og vi linker inn dit dere ønsker. Dette kan feks være varesøk, katalog eller hjemmeside.
Leverandørlogo 

 

PRODUKTKATALOG

Her kan dere legge ut deres katalog og vise produkter og sortiment. Kundene våre bruker denne siden for å finne nye leverandører, men også inspirasjon fra leverandører de kjenner godt. 

Produktkatalog

 

For å annonsere på de ulike plassene er det ikke krav om rabatt, men legg gjerne dette inn om dere ønsker. Da benytter dere skjema som ligger under.

 

Last ned kampanjeskjema her.

Last ned oversikt over bildestørrelser for annonsering.

 

Har du noen spørsmål rundt annonsering?

Ta kontakt med Annette på annette.huth@asko.no eller tlf 901 67 679.


Artikkelbilde Viktigheten av god hygiene - info fra Lilleborg

Infeksjoner kan forhindres eller kontrolleres ved å redusere mulighetene for smitteoverføring. Ved å ta i bruk grunnleggende prinsipper i infeksjonskontroll så er vi på god vei. I disse prinsippene ligger bl.a. god håndhygiene og overflatehygiene.

Artikkelbilde Nytt og spennende for noen. En selvfølge for andre.

Velkommen til det fargerike og smakfulle mezekjøkkenet! Meze er Midtøstens tapas. Det er enkelt, velsmakende, raskt å tilberede og ofte vegetarisk. Se hva vi har å vise deg! Hilsen Slåtto og Sevan.

Artikkelbilde Burger fra Unil+

En burger er ikke bare en burger! Unil+ har burger for alle – store og små, unge og gamle. Vegetarianere og kjøttspisere, - fiskeelskere og dem som trenger en saftig matbit på vei hjem fra byen. Fra de eksklusive - til dem du spiser 4 av når du er sulten og bare MÅ ha favorittburger’n din ….

Artikkelbilde Avfallsposer fra Abena

Abena Norge AS tilbyr et bredt sortiment av plastposer / avfallsposer. Poly-Line er Abenas egen serie av plastposer og sekker. Poly-Line-serien består av plastposer og sekker av HDPE, LDPE og LLDPE som er nøye utvalg for å tilfredsstille alle avfallsbehov.

Artikkelbilde Explo - Norsk rå energi på boks

Explo er en serie friske, smakfulle energidrikker laget helt nord i Norge. Explo er Macks bidrag til en oppvekker i hverdagen, et energipåfyll i jobbpausen, en booster etter skolen.