Annonsering

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Annonsering

Vi har flere muligheter for å promotere deres produkter. Her finner du oversikt over de ulike alternativene:

Annonsering på askoservering.no

 

1. Ta en beslutning om dere skal tilby rabatt på produktet. Vi ser at produkter med rabatt er mer ettertraktet enn de uten. Det betyr derimot ikke at alle produkter må ha prisreduksjon. 

 

2. Finn ut hvilke produkter som skal annonseres og for hvilken periode.

 

3. Velg hvilke annonsemoduler du ønsker? 

 

4. Send bildemateriell, tekst og kampanjeskjema til cecilie.yates@asko.no innen to uker før annonseringsstart. 

 

Last ned kampanjeskjema her.

Last ned oversikt over bildestørrelser for annonsering.

 

Dette er annonseringsmulighetene på nett:

Inspirasjonsside
Kampanjeannonser
Banner
Leverandørlogo 
Produktkatalog


Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!

Artikkelbilde Husk alkoholfrie alternativer

Alkoholfritt øl har vært i forholdsvis sterk vekst over en lengre periode. Serveringssteder har krav i bevillinger til å kunne presentere et alkoholfritt sortiment som står i stil med det alkoholholdige sortimentet. Dette vet flere og flere forbrukere å benytte seg av. I dag tilbys også en større og større mengde alternativer i takt med salgsøkningen. Siste skudd på stammen er UTEN Ananas.

Artikkelbilde Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Artikkelbilde Norsk lam i sesong – til din høstmeny!

Vi har verdens beste lam i Norge – med en helt unik historie! Gilde Lam frå Hardanger er sunne og friske lam rett fra fjellbeite, engasjerte bønder som tar vare på dyra og kyndige hender på Nortura Sandeid som foredler produktene.

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Til kassen