Annonsering hos ASKO Servering

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Annonsering hos ASKO Servering

For våre leverandører finnes det mange muligheter for å nå riktig kunde med ditt budskap. Her finner du oversikt over de ulike alternativene!
 
Annonsering hos ASKO Servering

For deg som leverandører har vi mange måter du kan gjøre deg mer synlig for kundene med relevant informasjon. 

 

Dette er annonseringsmulighetene på nett:

 

INSPIRASJONSSIDE

Her kan du lage din egen side med fokus på de produktene du ønsker. Du bestemmer tekst, bilder og hvilke produkter du ønsker å linke til. Se eksempel her:

Inspirasjonsside

 

BANNER

Dette er vår mest synlige annonseringsplass og den ligger øverst når du går inn på askoservering.no. Her har vi mange muligheter for segmentering etter pålogg og vi kan blant annet vise til utvalgte kjeder, kundesegment og/eller ASKO-selskap.
Banner

 

LEVERANDØRLOGO

Vi har en samleside over leverandørene våre som kundene bruker mye for å finne riktig leverandør og varegrupper. Her kan dere vise logo og vi linker inn dit dere ønsker. Dette kan feks være varesøk, katalog eller hjemmeside.
Leverandørlogo 

 

PRODUKTKATALOG

Her kan dere legge ut deres katalog og vise produkter og sortiment. Kundene våre bruker denne siden for å finne nye leverandører, men også inspirasjon fra leverandører de kjenner godt. 

Produktkatalog

 

For å annonsere på de ulike plassene er det ikke krav om rabatt, men legg gjerne dette inn om dere ønsker. Da benytter dere skjema som ligger under.

 

Last ned kampanjeskjema her.

Last ned oversikt over bildestørrelser for annonsering.

 

Har du noen spørsmål rundt annonsering?

Ta kontakt med Annette på annette.huth@asko.no eller tlf 901 67 679.


Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Artikkelbilde Vakuumposer finner du hos oss!

Har du behov for vakuumposer i ditt kjøkken? Her finner du flere varianter.

Artikkelbilde Alt du trenger til jul fra Unil+

Alt du trenger til jul fra Unil+. Vi i Unil har laget en brosjyre hvor vi har samlet alt vi tror du trenger til jul for å lage et flott julemåltid.

Artikkelbilde One-Shot - Norges mest geniale iskonsept

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter, har en unik kremet konsistens og fås i mange forskjellige smaker. Ikke rart de ble kåret til årets utfordrer og er nominert til årets produkt 2019 av ASKO og deres kunder!

Artikkelbilde Explo - Norsk rå energi på boks

Explo er en serie friske, smakfulle energidrikker laget helt nord i Norge. Explo er Macks bidrag til en oppvekker i hverdagen, et energipåfyll i jobbpausen, en booster etter skolen.