Annonsering

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
askoservering.no fungerer ikke optimalt i din versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Annonsering

Vi har flere muligheter for å promotere deres produkter. Her finner du oversikt over de ulike alternativene:

Annonsering på askoservering.no

 

1. Ta en beslutning om dere skal tilby rabatt på produktet. Vi ser at produkter med rabatt er mer ettertraktet enn de uten. Det betyr derimot ikke at alle produkter må ha prisreduksjon. 

 

2. Finn ut hvilke produkter som skal annonseres og for hvilken periode.

 

3. Velg hvilke annonsemoduler du ønsker? 

 

4. Send bildemateriell, tekst og kampanjeskjema til cecilie.yates@asko.no innen to uker før annonseringsstart. 

 

Last ned kampanjeskjema her.

Last ned oversikt over bildestørrelser for annonsering.

 

Dette er annonseringsmulighetene på nett:

Inspirasjonsside
Kampanjeannonser
Banner
Facebookpost
Leverandørlogo 
Produktkatalog


Artikkelbilde Tre sorter – hundrevis av varianter

Botanisk sett skjelnes det bare mellom 3 sorter kaffe; Coffea Arabica, Coffea Robusta og Coffea Liberica. Den siste av disse utgjør kun mellom 1-2 prosent av all kaffe som dyrkes, og er i praksis uinteressant – også fordi den kvalitetsmessig ikke kan konkurrere med de to andre sortene.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Premium sortiment på kjøtt

Er du på utkikk etter et premiumprodukt til ditt serveringssted? Vi har produkter med høy kvalitet innen enhver produktgruppe. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Mørkbrent eller lysbrent?

Noen foretrekker mørkbrente kaffevarianter mens andre synes best om lysbrent kaffe. Det er smak og behag! Men hva består forskjellene i?

Artikkelbilde Fra frukt til bønne: Gjæringsprosessen påvirker kvaliteten

I de aller fleste land plukkes kaffebærene for hånd. Det går med rundt 5000 bær til en kilo ferdig brent kaffe! Bærene plukkes når de er modne, det vil si når bærene endrer farge fra grønn til gul og deretter rød – med ett unntak! Kaffesorten gul bourbon har en genetisk feil og blir ikke rød, men – som navnet tilsier – dyp gul når bærene er modne.

Til kassen