Bilde

Annonsering hos ASKO Servering

Klikk her for å se alle mulighetene!

 

For deg som leverandør har vi mange måter du kan gjøre deg mer synlig for kundene med relevante produkter og informasjon. Vi i ASKO Servering tilbyr deg annonsering hvor du treffer kunden direkte i kjøpsøyeblikket. Du kan være med å påvirke om kunden kjøper ditt eller konkurrentens produkt. I ASKO Servering er det viktig for oss å fremme hele dybden og bredden i vårt sortiment, for å kunne gi kunden den beste brukeropplevelsen når de handler hos oss.

 

Vi setter gjerne opp et skreddersydd tilbud som passer dine behov og produkter. 

 

Se alle annonseringsmulighetene vi kan tilby her. 

Last ned oversikt over bildestørrelser for annonsering.

 

Har du noen spørsmål eller ønsker å annonsere?

Ta kontakt med Charlotte på e-post charlotte.nalum@asko.no eller tlf 415 89 953.


Artikkelbilde Bli helsprø i år!

Helsprø kylling og grønnsaker er populært. Perfekt som hurtigmat, fingermat, tapas eller som side-dish i en større meny. Sjekk ut SLÅTTO sortimentet av panert kylling og grønnsaker og sett dem på menyen.

Artikkelbilde Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.

Artikkelbilde Mills №1 Normalsaltet – En god nyhet til smørglade kokker

Mills №1 Normalsaltet ble nominert til «Årets produkt 2023» i Asko Servering. Det bekrefter den gode mottagelsen produktet har fått. Vil du også bidra til et bedre klima og bedre helse for gjestene dine? Da bør du teste Mills №1 Normalsaltet!

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Engangsplast produkter er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.