På Sæterstad Gård i Hattfjelldal, helt sør i Nordland fylke, møter du Siri og Knut. Gåden ligger 400 m.o.h i et fjellskogbeite nær svenskegrensen. Knut kjøpte gården i 1980, og Siri kom noen år senere. Nå bor de på gården med barna, ca 90 melkegeiter, killinger, bukker og et par griser. Landets første oppdrettsannlegg for fjellrøye ligger også på gården.
Sæterstad Gård er kjent for sin prisbelønte fjellrøye og geitosten Bukkeblå, som nylig mottok gull i oste-VM i Trondheim. I tillegg byr gården på unike opplevelser og aktiviteter både sommer og vinter, med overnatting på gården og middag i gårdsrestauranten. I gårdsreatuaranten serveres selvsagt mat tilberedt av gårdens flotte råvarer. Både kjekjøtt, forskjellige varianter av fjellrøye og geitost er på menyen!
Varmrøkt fjellrøye røykes med or som brensel, på samme måten som i "gamle" dager, i eget røykeri på gården. Geitosten Bukkeblå er en mild halvfast hvit geitost, laget på egen geitemelk. Geitemelka på Sæterstad Gård blir også til ekte brun geitost og tradisjonsrik kaffeost.
Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.
Engangsplast produkter er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!
Siden 1924 har iskremoppskriftene gått i arv hos familien Hennig-Olsen på Sørlandet. I år markerer kremen av iskrem 100-årsjubileet med fantastiske nyheter – og en helt egen jubileumsiskrem i kuleisdisken! Ingen bursdag uten kake! Hennig-Olsens tre nyheter i kuleisdisken har alle deilige kakebiter i kombinasjon med fløyelsmyk iskrem og populære smaker.
Salater, wraps og toast er eksempler på enkle smakfulle retter, som alle kan få til! Rettene er også ypperlig å forberede og gjøre klare før kundene kommer, slik at serveringen går kjapt på hektiske dager. Plukk ut dine favorittingredienser og server med tilbehør som tzatziki, srirachadressing eller barbeque saus.
Å drive et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting du må ha kontroll på. Vi har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.