Bilde
Annonsørinnhold

Årets jubileumsnyheter fra Hennig-Olsen Is

Siden 1924 har iskremoppskriftene gått i arv hos familien Hennig-Olsen på Sørlandet. I år markerer kremen av iskrem 100-årsjubileet med fantastiske nyheter – og en helt egen jubileumsiskrem i kuleisdisken! Ingen bursdag uten kake! Hennig-Olsens tre nyheter i kuleisdisken har alle deilige kakebiter i kombinasjon med fløyelsmyk iskrem og populære smaker.

Sjekk ut årets spennende nyheter!

 

JUBILEUMSFEST!

 

Inspirsjonsside 2 v2.jpg

 

Vi har tatt 100 års-feiringen vår til kuleisdisken med nyheten Jubileumsfest! En super premium vaniljeis med store deilig kakebiter, blandet med sorbet av søte bringebær og sure rips. Komplimentert med mango- og pasjonsfruktsaus.

 

  • En fest i munnen med kombinasjon av både fløteis og sorbet
  • Fylt med deilige kakebiter og eksotisk mango- og pasjonsfruktsaus

COOKIE DOUGH DELUXE

 

Inspirasjonsside 2 v3.jpg

 

Cookie Dough-heaven! Nyheten Cookie Dough Deluxe er en super premium vaniljeis med store eksklusive cookie dough-biter og deilig sjokoladesaus.

 

  • Populær smak med bred målgruppe
  • Nå med enda større cookie dough-biter!

 

BROWNIE DELUXE

 

Inspirasjonsside 2 v1.jpg

 

Nyheten som får sjokoladeelskere til å smile: Brownie Deluxe er en super premium, lys brownie fløteis med store, myke browniebiter og forførende sjokoladesaus.

 

  • Populær smak med bred målgruppe
  • Nå med enda større brownie-biter!

 

SAUS & STRØSSEL

 

Saus-og-strøssel-599.jpg

 

Sett kronen på verket med spennende saus og strøssel på dine iskremfavoritter.

 

Nyhet! Strøssel Surt Eple & Jordbær

Klar for å gi kremen av iskrem et surt superkick? Prøv vårt nye strøssel med herlig syrlig smak av eple og jordbær.

 

Nyhet! Mango- og pasjonsfruktsaus

En forfriskende smakskombinasjon av mango og pasjonsfrukt som gjør seg perfekt på fløyelsmyk iskrem. Smaken av solfylt sommer!


Jubileumsnyheter

Artikkelbilde Råd og tips for deg som driver et serveringssted

Å drive et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting du må ha kontroll på. Vi har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

Artikkelbilde Grillsesongen er i gang!

Nortura PROFF lanserer 2 nye, spennende Gilde-pølser til sommeren!

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Engangsplast produkter er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!