Inderøy Slakteri er en familiebedrift som har levert sodd, spekemat og andre kjøttprodukter i 3 generasjoner. Bedriften ble etablert i 1938 av Jonas Pedersen.
Håvard Gausen (bilde) er daglig leder, også har vi et sterkt lag bestående av i underkant av 16 ansatte med en rekke fagbrev innen pølsemaker, butikkslakter, kokk og industriell matproduksjon. Vi er mest kjent som kompromissløs produsent av ekte Inderøysodd. Produktet har Geografisk beskyttet betegnelse som Festsodd fra Trøndelag, som garanterer at vårt sodd er produsert etter gammel håndverksmessig tradisjon fra bygdene i Trøndelag.
Inderøy har tradisjonene som har gitt opphav til våre produkter, tilgang på rene norske råvarer og foredlingskompetansen. Denne arven utvikler vi videre i jakten på gode smaker og produkter.
Vi bruker KUNNSKAP og TID for å utnytte kjøttråvarene til det fulle, og kombinerer dette med stadig større mengder med norske grønnsaker. Lokal verdiskapning betyr mye for oss. Sammen med de andre bedriftene i Inderøy skaper vi arbeidsplasser i lokalsamfunnet basert på videreføring av en stolt matkultur.
Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!
Når det kommer til baking, er valget av mel en viktig faktor for å oppnå ønsket tekstur, smak og konsistens i de ferdige produktene. VI har samlet noen tips til deg for å lykkes med bakingen!
Har du behov for vakuumposer i ditt kjøkken? Her finner du flere varianter.
For å forenkle oppstarten av sesongen for deg, har vi samlet en liste over produkter du kan trenge. Ta en titt på våre anbefalinger slik at du enkelt kan legge til varene i handlelisten din eller direkte i handlekurven.