Bilde
Annonsørinnhold

Nyheter fra Nortura PROFF

Nortura PROFF lanserer nye, spennende produkter i februar!

I februar lanserer Nortura PROFF mange spennende, nye produkter til proffmarkedet. Blant annet kan vi by på Gilde kjøttboller med nye smaker, marinerte kyllingstrimler fra Prior og nye stykningsdeler av Gilde Ungfe.

 

 

Vi lanserer to nye, digge smaker på Gilde kjøttboller; Meksikansk og italiensk!

Dette er populære smaker i trend, som du enkelt kan sette på menyen. Bruk dem til enkle retter med tilbehør, pastaretter, supper – eller på pizza!

 

Gilde Meksikanske kjøttboller, EPD.nr 6367502

  • Laget av storfe og svin, 72% kjøtt
  • Med løk, tomat, hvitløk, jalapenos og meksikansk krydder
  • Nydelig smak – og populær smaksretning i trend
  • God og løs konsistens, hjemmelaget rustikt preg
  • Ferdig stekt, praktisk og enkelt å tilberede

Gilde Italienske kjøttboller, EPD.nr 6367973

  • Laget av storfe og svin, 72% kjøtt
  • Med parmesan, tomat, løk, hvitløk og italienske krydder
  • Nydelig smak – og populær smaksretning i trend
  • God og løs konsistens, hjemmelaget rustikt preg
  • Ferdig stekt, praktisk og enkelt å tilberede
  • Utviklet av en italiener – som har brukt sin bestemors oppskrift

 

 

 

Vi lanserer to nye varianter av rå strimlet kylling med smaksrike marinader og krydder! Prior Strimlet kylling med BBQ-marinade og Prior Strimlet kylling med kebabkrydder. Dette er meget anvendelige produkter som kan benyttes i en rekke ulike retter; wok, salater, pastaretter, meksikanske retter, supper, sandwich, wraps og flere andre. Perfekt til pizza!

Prior Kylling strimlet kebabkrydret. EPD.nr 6375737

Prior Kylling strimlet BBQ-kryddermarinert. EPD.nr 6375687

 

 

 

Vi lanserer to nye, spennende stykningsdeler av Ungfe:

 

Gilde Ungfe Teres Major

Teres major er et biffstykke som kommer fra skuldermuskelen på storfe, rett under skulderbladet. Det er også kjent som ”petit tender” på fransk, og det er en lite kjent, men smakfull del av storfe som er økende i popularitet blant kjøttelskere. Stykningsdelen regnes som et av de aller møreste delene av storfe – og kan tilberedes på samme måte som andre biffer; grilles, braiseres eller helstekes. Dette er en rimelig stykningsdel som også egner seg til småretter som biffsandwich, pizza, biffsnadder o.l.

Gilde Ungfe Teres Major. EPD.nr 6391692

 

Gilde Ungfe Mørbrad

Mørbrad er en mør, mager og finfibret stykningsdel, med god kjøttsmak. Den er meget anvendelig – og kan brukes til biff, helsteking, tranchering, tartar, carpaccio og løvbiff. Denne rimelige stykningsdelen blir ofte undervurdert, men har en stabil mørhet, som gjør at den også egner seg til småretter som biffsandwich, pizza, biffsnadder o.l.

Gilde Ungfe Mørbrad. EPD.nr 6391668

 

Vi lanserer også Gilde Kjøttdeig med 21 % fett, en krydret spekeskinke fra Tynset og flere andre produkter.

 

Se alle produktene, få inspirasjon og les deg opp på trendene i vårt magasin her.

 

 


Alle de nye produktene fra Nortura PROFF

Artikkelbilde Sugerør

I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer for miljøet.

Artikkelbilde Saritas

Nå kan du du få SaritaS Butter Chicken og Tikka Masala-saus i storforpakning!

Artikkelbilde Gjør klar til fest!

Våren er høytid for store feiringer som 17. mai, konfirmasjoner og bryllup. Vi ønsker å hjelpe deg med å gjøre disse øyeblikkene ekstra spesielle. Fra Bako finner du et bredt utvalg av kakepynt og kakeesker av høy kvalitet til de store anledningene.

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Engangsplast produkter er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!

Artikkelbilde Effektiv rengjøring til uteserveringen

Når våren og sommeren nærmer seg fylles restauranter og uteserveringsteder av folk som vil nyte solskinnet og deilig mat. God hygiene er med på å sikre at du tilbyr dine kunder en bekymringsfri matopplevelse også utendørs. Se våre tips for en ren sommersesong!