Vare

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Karri Krydderpuré 750g Knorr Professional

UNILEVER NORGE AS

Puré av karri. Kan tilsettes når som helst under matlagingen og få samme smak og styrke hver gang (tørr karri må tilsettes tidlig i kokeprosessen og helst freses med fett og løk for at smaken virkelig skal blomstre). Kan også brukes direkte i kalde sauser og gir umiddelbart en fyldig karrismak. Perfekt i kalde og varme sauser, supper, kremede dressinger, marinader og vinaigretter. Med karripuréen får du en ferdig blanding av krydder som er perfekt i mange retter, og spesielt i asiatiske retter. Knorr Krydderpuréer gir umiddelbart smak i dine varme og kalde retter. Tilsettes når som helst under matlagingen siden smaken holder seg konstant ved både koking, varmeholdning, direkte i kalde sauser og for mat du fryser ned og tiner opp. Drøye i bruk, og gir samme smak og styrke hver gang.

Varenr: 2138444
Sort:
Opprinnelsesland: Sverige

Produktinformasjon

Produktinformasjon

Generell info

  EAN-nummer:
  8718114974361
  Antall på pall:
  288 d-pak
  Nettovekt:
  1,50 kg
  Holdbarhet:
  50 dager
  Oppbevaring:
  tørrvare / ingen krav
  GTIN D-pak:
  8718114974361
  GTIN F-pak:
  8722700481263

  Næringsinnhold

  Fri for bløtdyr Fri for egg Fri for fisk Fri for gluten Fri for lupiner Fri for melk Fri for nøtter Fri for peanøtter Fri for selleri Fri for sennep Fri for sesam Fri for skalldyr Fri for soya Fri for sulfitt
  Næringsinnhold per 100g/ml
  Energi 170 kcal / 710 kj
  Fett 7 g
  - mettet fett 3 g
  Karbohydrat 22 g
  - sukkerarter 9 g
  Kostfiber 4 g
  Protein 0,7 g
  Salt 8,9 g
  Vitaminer/mineraler
  Ingredienser

  Vann, maltodekstrin, salt, eddik, vegetabilsk olje (palme), sukker, karri 4,1 % (med bl.a. hvitløk, dill og løk), fibre fra sitronskall, glukosesirup, krydderier, ananaspulver, dextrose/glukose, fortykningsmiddel (xanthangummi).


  Informasjonen er levert av leverandør og produsent. Vi tar forbehold om avvik. Om du har behov for garanti må du sjekke forpakning eller kontakte produsent.

  Merkeordninger

  Varen har ingen merkeordninger

  Anbefalt basert på produkt

  Til kassen