Utvikling og kompetanseheving

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Utvikling og kompetanseheving

Å ha de rette menneskene ansatt i bedriften er en av nøklene til suksess. Men selv om du har fått på plass en bra gjeng med ansatte så trenger disse menneskene å videreutvikle seg. Er for eksempel alle klar over hvordan dere får, og beholder, et smilefjes fra Mattilsynet?

KIT-akademiet kan du og dine ansatte øke kompetansen innenfor ulike områder som mat, drikke, økonomi og trygg mat. Kurssenteret har hovedbase på Kalbakken i Oslo, men setter opp kurs etter behov i hele Norge. Smilefjeskurs er et populært kurs som sørger for at dere er godt rustet for å få eller beholde smilefjeset på døra 😊 Du kan også gjennomføre kurs digitalt hos KIT-akademiet.

 

Eller kanskje du rett og slett mangler folk? Hos Staffers kan du enkelt søke etter kokker, servitører m.m.

 

Tilbake-til-oppstartshjelpen-knapp.png

 

Din-ide-i-ditt-selskap_125.jpg    Inventar-og-utstyr_125.jpg  Mattrygghet_125.jpg  mat-drikke-nonfood_125.jpg    digitale-verktøy_125.jpg


Artikkelbilde Vakuumposer finner du hos oss!

Har du behov for vakuumposer i ditt kjøkken? Her finner du flere varianter.

Artikkelbilde Bak din egen pizza med Regal mel som er produsert i Oslo!

Lantmännen Cerealia viser pizzabaking fra prøvebakeriet!

Artikkelbilde Grønnere produkt fra JÆDER

Med 125års erfaring i kjøttforedlingsbransjen, er JÆDER en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør av utsøkte kjøttvarer. I tillegg er vi en stolt leverandør av plantebaserte produkt.

Artikkelbilde I'm Here

Den letteste måten å komme i gang med besøksregistrering på er å bruke en digital tjeneste som f.eks. I’m Here. Med I’m Here kan gjestene enkelt skanne en QR-kode, sende SMS, bruke nettleseren eller appen på mobilen for å melde sin ankomst.

Artikkelbilde Digitale verktøy

Trenger du verktøy til besøksregistrering, digital betaling, bestilling? Kundebehovet har snudd seg fort den siste tiden, og flere aktører er flinke til å tilpasse seg den nye hverdagen. Her får du en oversikt over forskjellige løsninger som er laget for serveringsbransjen.