Utvikling og kompetanseheving

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Utvikling og kompetanseheving

Å ha de rette menneskene ansatt i bedriften er en av nøklene til suksess. Men selv om du har fått på plass en bra gjeng med ansatte så trenger disse menneskene å videreutvikle seg. Er for eksempel alle klar over hvordan dere får, og beholder, et smilefjes fra Mattilsynet?

KIT-akademiet kan du og dine ansatte øke kompetansen innenfor ulike områder som mat, drikke, økonomi og trygg mat. Kurssenteret har hovedbase på Kalbakken i Oslo, men setter opp kurs etter behov i hele Norge. Smilefjeskurs er et populært kurs som sørger for at dere er godt rustet for å få eller beholde smilefjeset på døra 😊 Du kan også gjennomføre kurs digitalt hos KIT-akademiet.

 

Eller kanskje du rett og slett mangler folk? Hos Staffers kan du enkelt søke etter kokker, servitører m.m.

 

Tilbake-til-oppstartshjelpen-knapp.png

 

Din-ide-i-ditt-selskap_125.jpg    Inventar-og-utstyr_125.jpg  Mattrygghet_125.jpg  mat-drikke-nonfood_125.jpg    digitale-verktøy_125.jpg


Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Tid for vilt!

Det er tid for å sette vilt på menyen. Vi i Unil+ har et bredt viltsortiment, alt fra villsvin, hjort, dåhjort og ikke minst fantastisk reinsdyr fra Finnmark Rein.

Artikkelbilde CarePacks hjelper deg over kneika

Klokka nærmer seg to. Ventilasjonsanlegget suser svakt. Et sukk går gjennom kontorlandskapet. Lyden av fallende blodsukker og nervebaner som allerede er fylt til randen med koffein. Av tunge hoder som møter veggen.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.