Bilde

Fazer Yosa - oppdag den gode kraften i havre

Visste du at havre er et av de mest næringsrike og miljøvennlige matvarene fra planteriket? Og at den nordiske havren er ekstra kraftfull - så mye at den er ansett som den beste i verden?

Vi på Fazer Yosa kan havre. I mer enn 20 år har vi brukt havrens kraft og utnyttet dens potensiale. Av havre har vi skapt fantastiske produkter som gir mennesker en smak av det nordiske landskapet hjemme ved sine kjøkkenbord.

 

Helt siden starten har vi utfordret oss selv på hva havrebasert mat kan være, noe vi skal fortsette med - fra da til nå og inn i fremtiden.

 

Yosa er fritt for melkeprotein, og egner seg veldig godt som et alternativ til melkeprodukter for allergikere. Men man trenger ikke å være allergiker for å like Yosa-produktene, de passer for alle! 


Yosa produkter
Artikkelbilde Linella

Kortreiste servietter produsert i Norge.

Artikkelbilde Antibac - optimal hygiene og trygg mat

Antibac® AS er en ledende aktør innen desinfeksjon i Skandinavia, og har utviklet en unik kompetanse på feltet.

Artikkelbilde Tre sorter – hundrevis av varianter

Botanisk sett skjelnes det bare mellom 3 sorter kaffe; Coffea Arabica, Coffea Robusta og Coffea Liberica. Den siste av disse utgjør kun mellom 1-2 prosent av all kaffe som dyrkes, og er i praksis uinteressant – også fordi den kvalitetsmessig ikke kan konkurrere med de to andre sortene.

Artikkelbilde Oste-VM i Bergen

2. november braker det løs!

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.