Bilde
Annonsørinnhold

Salsus - til maten som trenger kraft

Vårt mål er like enkelt som det er vanskelig: Å produsere verdens beste krafter og sauser til profesjonelle kokker.

Ren og sunn velsmakende kraft og demi fra vårt nye innovative anlegg på Kongsvinger. Langtidskokt på kun ferske norske råvarer uten tilsetninger. Vi satser på bærekraft og miljø, det smaker bedre!

 

Å lage en god kraft krever rent vann, de beste råvarene, lang tid, og en god del kunnskap. Vårt høyteknologiske produksjonsanlegg ligger på Kongsvinger - i hjertet av Norge. Her startet produksjonen i mai i år, og på 4000kvm anlegg produseres nå alle krafter og sauser basert på de beste ferske norske råvarer.

 

Vårt produktsortiment skal samspille med trender og krav til moderne forbrukere. For oss vil det si å bringe naturlig smak og struktur til våre matvarer, legge vekt på bærekraftig produksjon og forbruk, fremheve fordelene med helse og velvære, og et generelt ønske om å redusere antall kunstige ingredienser som brukes i matvarer i dag.

 

Våre krafter har naturlig høyt innhold av protein og kollagen, er laktose- og glutenfrie, uten mettet fett og har kun 0,2% tilsatt salt. Den gode smak fra de beste råvarer, det beste utgangspunktet for en vellykket matopplevelse og et vellykket resultat! Spør oss om Salsus eller les mere på www.salsus.no


Salsus produkter fra A la Carte
Artikkelbilde Fazer Yosa - oppdag den gode kraften i havre

Visste du at havre er et av de mest næringsrike og miljøvennlige matvarene fra planteriket? Og at den nordiske havren er ekstra kraftfull - så mye at den er ansett som den beste i verden?

Artikkelbilde Brødrene Øyo kniver

Brødrene Øyo på Geilo har laget verktøy, økser, kniver, kjøkkenutstyr og gaveartikler i over 130 år. Kvalitet er grunnstenen i familiebedriften, og slik har det vært siden Knut Øyo startet historien i 1882.

Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!

Artikkelbilde Skap ditt eget bakverk med deigemner

Ønsker du å servere godt og spennende brød og kutte matsvinnet? Da kan deigemner fra Lantmännen Unibake Norge være noe for deg! Med deigemner kan du servere gjestene dine fantastiske, varierte brød til enhver anledning.