Bilde

froosh smoothie- smak og kvalitet med 100% frukt og grønt

Froosh har vært på det norske markedet siden 2011 – og har flere prisbelønnede smoothies.

Opprinnelig er froosh fra Sverige men har etablert seg i alle de skandinaviske landene med eksport også nedover Europa. Alle froosh produkter inneholder 100 % knust frukt og grønt, ingenting annet. Det er mange som setter pris på den gode holdbarheten på 3-6 måneder, dette er med på å redusere svinn. Ved hjelp av flash pasteurisering kan alle produktene oppbevares i romtemperatur og produksjonsmåten beholder viktige mineraler og vitaminer.

 

Frukten i våre produkter kommer fra hele verden. Vi sørger for at minst 50% av innholdet kommer fra plantasjer i utviklingsland. Vi i froosh har større tro på handel med utviklingsland enn bistand. Alle ansatte i froosh må jobbe en uke på en fruktplantasje for å lære om frukt og hvor viktig en slik plantasje er for lokalsamfunnet og deres vei ut av fattigdommen.

 

Følg med på facebook «fruit on a mission». https://www.facebook.com/fruitonamission/

 

I froosh er vi opptatt av å redusere bruken av plast til et minimum. Glass og papp er 100 % resirkulerbart og er vår hovedemballasje.

 

Hos Asko har vi produkter i forskjellige størrelser, 150 ml, 250 ml, 750 ml og 5 liter BIB. De mange ulike produktene tilbyr noe for enhver smak.

Besøk froosh sin nettside: http://froosh.com/


Produkter fra Froosh
Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Oste-VM i Bergen

2. november braker det løs!

Artikkelbilde Hva er lokalmat?

«Mat- og drikkeprodukter med en lokal identitet/særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller produkthistorie.» - matmerk.no

Artikkelbilde Mørkbrent eller lysbrent?

Noen foretrekker mørkbrente kaffevarianter mens andre synes best om lysbrent kaffe. Det er smak og behag! Men hva består forskjellene i?

Artikkelbilde Skap ditt eget bakverk med deigemner

Ønsker du å servere godt og spennende brød og kutte matsvinnet? Da kan deigemner fra Lantmännen Unibake Norge være noe for deg! Med deigemner kan du servere gjestene dine fantastiske, varierte brød til enhver anledning.