Bilde

Fresh opp din salatbar!

Salat som hovedrett eller tilbehør?

Salat er langt mer enn bare noen grønne blader med litt olje på.

La dine gjester velge blant en rekke friske gønnsaker, og andre gode og spennende ingredienser. Tenk nytt - og hent litt inspirasjon fra alle verdens kanter.


Litt salat-inspirasjon!
Artikkelbilde Økologiske brød og rundstykker

Økende bevissthet rundt bærekraft og mål om en renere verden gjør at vi stadig må tenke nytt.

Artikkelbilde SLURP - fra Hennig-Olsen is

SLURP fra Hennig-Olsen er en forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger.

Artikkelbilde Bonduelle

Bonduelle er kompromissløse på kvalitet. Sprø, velsmakende mais, bønner og kikerter kommer nå i Easy Bag.

Artikkelbilde Nyheter fra Reinhartsen

Det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter!

Artikkelbilde Fra frukt til bønne: Gjæringsprosessen påvirker kvaliteten

I de aller fleste land plukkes kaffebærene for hånd. Det går med rundt 5000 bær til en kilo ferdig brent kaffe! Bærene plukkes når de er modne, det vil si når bærene endrer farge fra grønn til gul og deretter rød – med ett unntak! Kaffesorten gul bourbon har en genetisk feil og blir ikke rød, men – som navnet tilsier – dyp gul når bærene er modne.