Bilde

Endelig! Kaldbrygget Nitrokaffe i Norge!

Coffee of the World Nitrokaffe er en kaldbrygget Arabica-kaffe fra Brasil, som er tilsatt nitrogen. Dette er en annerledes, fyldig og aromatisk kaffedrikk, med en frisk, søtlig smak, og en kremet konsistens. Helt uten sukker!

Hva er Nitrokaffe?

 

En trend vi har hentet fra utlandet hvor etterspørselen etter nye måter å innta kaffen på bare vokser og vokser. Kaldbrygget kaffe har slått an på kaffebarer i Norge de siste årene, og det neste steget er kaldbrygget kaffe tilsatt nitrogen.

 

Nitrogenet gir kaffen en frisk og søt smak, mens konsistensen blir fyldig og kremet.

 

Nitrokaffe bør nytes kald for å få frem de gode smakene.

 

Hvorfor velge Nitrokaffe?

 

Om du elsker «vanlig» iskaffe, men bekymrer deg over sukkermengden vil du definitivt falle for Nitrokaffe.

 

Den er nemlig helt uten sukker, men har fortsatt en søtlig smak og er derfor et sunnere valg. Nitrokaffe er dessuten et godt alternativ til energidrikker og passer utmerket om du er på farta, eller leser til eksamen.

 

Rist boksen og hell nitrokaffen i et glass for optimal smak. Serveres iskald!


Nitrokaffe

Artikkelbilde Duni

Professional table top 2017

Artikkelbilde Engangsbeger fra de dype finske skoger

Huhtamaki ble etablert allerede i 1920 i Finland og den finske fabrikken har i en årrekke produsert engangsbeger til det Nordiske markedet.

Artikkelbilde Hva er lokalmat?

«Mat- og drikkeprodukter med en lokal identitet/særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller produkthistorie.» - matmerk.no

Artikkelbilde Il Primo One-Shot

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter. De har en unik kremaktig konsistens og fås i mange forskjellige smaksvarianter.

Artikkelbilde Fra frukt til bønne: Gjæringsprosessen påvirker kvaliteten

I de aller fleste land plukkes kaffebærene for hånd. Det går med rundt 5000 bær til en kilo ferdig brent kaffe! Bærene plukkes når de er modne, det vil si når bærene endrer farge fra grønn til gul og deretter rød – med ett unntak! Kaffesorten gul bourbon har en genetisk feil og blir ikke rød, men – som navnet tilsier – dyp gul når bærene er modne.