Bilde
Annonsørinnhold

Antibac Overflatedesinfeksjon

Nå får du rabatt på produkter for optimal hygiene og trygg mat

Antibac Overflatedesinfeksjon er et av de viktigste og mest brukte midlene innen sin kategori i Norge. Den unike produktsammensetningen fjerner effektivt bakterier, ulike virus og sopp. Overflatedesinfeksjon passer ypperlig til overflater, inventar og utstyr, og leveres i flere størrelser og pakninger til forskjellige behov.

 

Ved bruk fuktes overflaten med væsken som skal ha en virketid på minst 1 minutt. Det desinfiserte området er klart til bruk med en gang. For best mulig effekt fjernes alt organisk materiale før desinfisering. Produktene etterlater ingen stoffer eller skadelige stoffer etter fordamping, de gir ikke resistens og de er godkjent for bruk i matindustri og næringsmiddelindustri.

 

For desinfisering av områder som er vanskelige å komme til som vakuumpakkemaskin, påleggskutter, produksjonsbånd, o.l. anbefales sprayflaske.

 

Overflatedesinfeksjon 88,8 % Premium er en ny produktkategori med ekstra effekt på virus og kun 30 sekunders virketid. Den egner seg derfor godt til bruk i situasjoner med ekstra risiko for virus, eller ved kjent smitte:

 

Antibac Overflatedesinfeksjon leveres både som flytende varianter, servietter og store kluter. De blå serviettene både desinfiserer og fjerner smuss og skitt og er derfor svært populære og anbefales til bruk på mindre flater som kniver og andre redskaper i tillegg til små flater som ledninger, lysbrytere, kaffeknapper, kortautomat etc: 

 

Klutene er tykkere og større enn serviettene, og er meget godt fuktet. De leveres som hvite i flowpack og blå i spann og egner seg til desinfeksjon av større arbeidsflater som benker og bord og utstyr som vask, komfyr og varme- og kjøleskap.

 

Antibac - Vi tar hygiene på alvor

 

Antibac AS er markedsleder på desinfeksjon i Skandinavia, og leverer det bredeste sortimentet innen alkoholbasert desinfeksjon i Nord-Europa. Vi har lange tradisjoner med desinfeksjon i Norge og unik kompetanse på dette feltet, faktisk helt siden 1922 da vi var en del av Vinmonopolet og deretter Arcus.

 

Vår visjon er at Antibac skal være en selvfølgelig del av alles hverdag. Med engasjement og kompetanse skal vi gjøre Norge friskere ved å levere enkle og effektive løsninger innen desinfeksjon.


Produkter du trenger
Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Antibac - optimal hygiene og trygg mat

Antibac® AS er en ledende aktør innen desinfeksjon i Skandinavia, og har utviklet en unik kompetanse på feltet.

Artikkelbilde Ti ting du kanskje ikke visste om vafler

Den norske vaffelen er egentlig svensk, men rekorden på verdens største vaffel er det en nordmann som sitter på.

Artikkelbilde Opplev noe unikt - Oppdag Namibia

Natures Reserve -ferske storfekjøtt fra Namibia. Unil + tilbyr Natures Reserve storfekjøtt fra Namibia.

Artikkelbilde Endelig! Kaldbrygget Nitrokaffe i Norge!

Coffee of the World Nitrokaffe er en kaldbrygget Arabica-kaffe fra Brasil, som er tilsatt nitrogen. Dette er en annerledes, fyldig og aromatisk kaffedrikk, med en frisk, søtlig smak, og en kremet konsistens. Helt uten sukker!