Om stiftelsen

Stiftelsen skal bevilge midler til tiltak som fremmer interessen for restaurant- og matfag.

Bilde

Stiftelsen består av følgende bidragsytere: ASKO Norge AS, 4 Service, NHO Reiseliv, Norske Kokkers Landsforening, Bama Storhusholdning og Scandic Hotels AS.

 

Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag har som formål å øke rekrutteringen til restaurant- og matfag på videregående skole, og sørge for at flere har dette som førstevalg. For å rekruttere til faget og bransjen er det ønskelig å bevilge midler til tiltak som skal fremme interessen for retaurant- og matfag, og som gir kunnskap om dette.  

Styret i stiftelsen

Styret består av representanter for stiftelsens bidragsytere ved oppstart. Styremedlemmer dekker alle roller i styret, også sekretær. Styret er formell beslutningstaker og avgjør tildelinger av midler i henhold til innkomne søknader.

 

  • - Styreleder Tore Trangmyr, ASKO Norge AS
  • - Styrets sekretær Henrik Hamborg, NHO Reiseliv
  • - Styrets kasserer Morten Malting, Scandic Hotels AS
  • - Styremedlem Kim Håvard Larsen, Norske Kokkers Landsforbund (NKL)

Her kan du lese om hvem som kan søke om midler

Her ser du de som har blitt tildelt støtte


Dette trenger du for å søke midler fra stiftelsen