Om stiftelsen
Stiftelsen skal bevilge midler til tiltak som fremmer interessen for restaurant- og matfag.
Stiftelsen består av følgende bidragsytere: ASKO Norge AS, 4 Service, NHO Reiseliv, Norske Kokkers Landsforening, Bama Storhusholdning og Scandic Hotels AS.
Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag har som formål å øke rekrutteringen til restaurant- og matfag på videregående skole, og sørge for at flere har dette som førstevalg. For å rekruttere til faget og bransjen er det ønskelig å bevilge midler til tiltak som skal fremme interessen for retaurant- og matfag, og som gir kunnskap om dette.
Styret i stiftelsen
Styret består av representanter for stiftelsens bidragsytere ved oppstart. Styremedlemmer dekker alle roller i styret, også sekretær. Styret er formell beslutningstaker og avgjør tildelinger av midler i henhold til innkomne søknader.
- - Styreleder Tore Trangmyr, ASKO Norge AS
- - Styrets sekretær Henrik Hamborg, NHO Reiseliv
- - Styrets kasserer Morten Malting, Scandic Hotels AS
- - Styremedlem Kim Håvard Larsen, Norske Kokkers Landsforbund (NKL)
Her kan du lese om hvem som kan søke om midler
Her ser du de som har blitt tildelt støtte