Hvem har fått støtte

Stiftelsen oppfordrer til deling av god praksis. Her finner du informasjon om prosjekter som har mottatt støtte, med kontaktinformasjon til prosjektleder.

Bilde

Oktober 2019

- Restaurant og Matfag Ørsta vidaregåande skule (Vi dekker til fest). Trond Urkegjerde
- NKL Rogaland (ASKO Servering Norgescup). Turid Elizabeth Jensen
- Opplæringskontoret Brimikjøken (Kokkekamp elevbedriftsmesse 2020). Brimi Kjøken
- Mo og Øyrane vgs (Skulekonkurranse for 9-klasseelevar). Liv Horvei 
- Ungt Entreprenørskap Nordland, Troms og Finnmark (Kokkekamp). Torun Hansen

 

Juni 2019

- Fagopplæringskontoret i Finnmark (Rekrutteringsprosjekt). Terje Larsen
- FORM (Utarbeidelse av nytt rekrutteringsmateriell). Terje 
- Klippfiskakademiet AS (Fra fjord og jord - til bord). Mette Marie Scott

 

Mars 2019

- Landskonferansen for rekruttering til RM (Marco Elsafadi til Landskonferansen). el@nhomd.no
- Hamar Olympiske Anlegg AS (Midt i matfatet). Bente
- Buskerud VGS og NKL Drammen (Ung restaurant Buskerud). Kjersti Haslestad

 

Oktober 2018

 

Juni 2018

 

Mars 2018

 

Oktober 2017

 

Juni 2017

 

Mars 2017

  • - Lærlingekompaniet Øst (Matkurs for barn og i ungdomsskolen). Magne Flesjø 
  • - OK for resepsjon, resturant- og matfag (Vi dekker til fest). Jørn Brødholdt 
  • - OKRM Nordre Nordland (Mat og helse i ungdomsskolen). Einar Øverås 

 

Oktober 2016