Stiftelsen for rekruttering til restaurant og matfag

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Stiftelsen for rekruttering til restaurant og matfag

Stiftelsen for rekruttering til restaurant - og matfag ønsker å bevilge midler til tiltak som fremmer interessen for restaurant- og matfag.

Bilde

Foto: Tom Hansen

 

Stiftelsen er opprettet av ASKO Norge AS, NHO Reiseliv, Norges Kokkemesteres landsforeningMat & Drikke gruppen AS og Scandic Hotels AS. Formålet er å rekruttere flere til restaurant-og matfag.

 

 

8. april 2020, Viktig informasjon:

På grunn av Korona-situasjonen har stiftelsen besluttet å kun ha én søknadsfrist i 2020. Søknadsfristen vil være 1. oktober, og alle innkomne forslag vil bli behandlet etter denne datoen.

Dersom du allerede har sendt inn søknad, ber vi deg sende denne på nytt dersom tiltaket ditt fortsatt er aktuelt.

Bruk tiden til å være kreativ, og send inn søknader! Vi trenger flere gode ideer og tiltak for å støtte opp om dette viktige arbeidet.

Ta vare på hverandre, og vask hender!

Mvh Stig W. Jørgensen

Styreleder, Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag

 

 

Utdrag fra stiftelsens vedtekter

Offentlige og private aktører innenfor opplæring, kurs og entreprenørskap kan søke stiftelsen om midler. Søknaden om midler må inneholde en prosjektbeskrivelse som gjør rede for hvilke tiltak som skal gjennomføres, når og med hvilke ressurser. Prosjektbeskrivelsen skal inneholde et detaljert budsjett som gjør rede for prosjektets totale budsjett og hva bevilgede midler skal brukes til.

Les mer om stiftelsen her

 

Stiftelsen har tre søknadsfrister per år, satt til 1. mars, 1. juni og 1. oktober.

Søknader sendes fortløpende til post@nkl.no

 

Søknadsskjema finner du her

Rapportmal finner du her

 

ASKO Servering har laget og stilt nettsider til rådighet for stiftelsen, derfor ligger vår logo nederst på siden



Til kassen