Menyplanlegger (kalkulasjonsmodulen)

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
askoservering.no fungerer ikke optimalt i din versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Menyplanlegger (kalkulasjonsmodulen)

Klikk her for å logge inn på menyplanleggeren.

 

Menyplanleggeren, verktøyet som hjelper deg til å få kontroll på:
- Allergener i maten du serverer
- Næringsinnhold i dine retter
- Din bruttofortjeneste
- Innkjøpsvolum

 

Tjenester som tilbys

  • Kostinformasjon - Finn næringsinnhold i varene dine
  • Oppskriftsbank - Legg inn dine oppskrifter
  • Priskalkulasjon - Ta kontroll over bruttofortjenesten din
  • Produksjonsplan - Planlegg dine innkjøp basert på din produksjon

 

Brukerveiledning finner du her

 

Vedlegg 1 finner du her


Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Spesialitet

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Artikkelbilde Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Til kassen