Menyplanlegger (kalkulasjonsmodulen)

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Menyplanlegger (kalkulasjonsmodulen)

Klikk her for å logge inn på menyplanleggeren.

 

Menyplanleggeren, verktøyet som hjelper deg til å få kontroll på:
- Allergener i maten du serverer
- Næringsinnhold i dine retter
- Din bruttofortjeneste
- Innkjøpsvolum

 

Tjenester som tilbys

  • Kostinformasjon - Finn næringsinnhold i varene dine
  • Oppskriftsbank - Legg inn dine oppskrifter
  • Priskalkulasjon - Ta kontroll over bruttofortjenesten din
  • Produksjonsplan - Planlegg dine innkjøp basert på din produksjon

 

Brukerveiledning finner du her

 

Vedlegg 1 finner du her


Artikkelbilde Singelpakket mat og enklere tilberedning

Har du behov for kuvert- og singelpakker av produkter for å ivareta hygiene om dagen? Eller kanskje produkter som effektiviserer matlagingen? Her har vi samlet noe av sortimentet vårt på disse varene.

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Mochi! En iskald og spennende nyhet på dessertmenyen

Mochi er opprinnelig en japansk rett, hvor deilig iskrem pakkes inn i en risbasert, fargerik deig bedre kjent som mochi-deig. Mochi er en spennende og ny måte å servere iskrem på, og smaker best når de er temperert. Mochi kan spises slik den er, glasere den med en saus eller serveres som del av en dessert.

Artikkelbilde Bli bedre kjent med våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Viktigheten av god hygiene - info fra Lilleborg

Infeksjoner kan forhindres eller kontrolleres ved å redusere mulighetene for smitteoverføring. Ved å ta i bruk grunnleggende prinsipper i infeksjonskontroll så er vi på god vei. I disse prinsippene ligger bl.a. god håndhygiene og overflatehygiene.

Til kassen