Menyplanlegger (kalkulasjonsmodulen)

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
askoservering.no fungerer ikke optimalt i din versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Menyplanlegger (kalkulasjonsmodulen)

Klikk her for å logge inn på menyplanleggeren.

 

Menyplanleggeren, verktøyet som hjelper deg til å få kontroll på:
- Allergener i maten du serverer
- Næringsinnhold i dine retter
- Din bruttofortjeneste
- Innkjøpsvolum

 

Tjenester som tilbys

  • Kostinformasjon - Finn næringsinnhold i varene dine
  • Oppskriftsbank - Legg inn dine oppskrifter
  • Priskalkulasjon - Ta kontroll over bruttofortjenesten din
  • Produksjonsplan - Planlegg dine innkjøp basert på din produksjon

 

Brukerveiledning finner du her

 

Vedlegg 1 finner du her


Artikkelbilde Vil du sette Fransk hotdog på menyen?

Har du gode minner om Fransk hotdog fra 80-tallet og fine turer til Danmark? Du vil få mange glade kunder ved å sette Fransk hotdog på menyen! Du skal ikke lenger enn til Sverige før du finner Fransk hotdog på de fleste menyer i kiosker, bensinstasjoner og caféer.

Artikkelbilde Øk bollesalget med enkle grep!

Har du lyst til å servere fristende, nystekt hvetebakst? Når disken bugner av nystekt og glinsende hvetebakst tiltrekker du deg nye kunder. Ved å følge de 10 bollebud får du perfekt resultat hver gang! Vi garanterer at du selger mer og får mindre matsvinn.

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Brødrene Øyo kniver

Brødrene Øyo på Geilo har laget verktøy, økser, kniver, kjøkkenutstyr og gaveartikler i over 130 år. Kvalitet er grunnstenen i familiebedriften, og slik har det vært siden Knut Øyo startet historien i 1882.

Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!

Til kassen