Menyplanlegger (kalkulasjonsmodulen)

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Menyplanlegger (kalkulasjonsmodulen)

Klikk her for å logge inn på menyplanleggeren.

 

Menyplanleggeren, verktøyet som hjelper deg til å få kontroll på:
- Allergener i maten du serverer
- Næringsinnhold i dine retter
- Din bruttofortjeneste
- Innkjøpsvolum

 

Tjenester som tilbys

  • Kostinformasjon - Finn næringsinnhold i varene dine
  • Oppskriftsbank - Legg inn dine oppskrifter
  • Priskalkulasjon - Ta kontroll over bruttofortjenesten din
  • Produksjonsplan - Planlegg dine innkjøp basert på din produksjon

 

Brukerveiledning finner du her

 

Vedlegg 1 finner du her


Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Premium sortiment på kjøtt

Er du på utkikk etter et premiumprodukt til ditt serveringssted? Vi har produkter med høy kvalitet innen enhver produktgruppe. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO er en totalleverandør, noe som innebærer at vi også tilbyr nonfood-produkter. I sortimentet vårt vil du derfor finne en rekke produkter du kanskje ikke umiddelbart forbinder med oss. Innen varegruppen nonfood finner du over 3900 produkter.

Artikkelbilde Spesialitet

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Artikkelbilde Mørkbrent eller lysbrent?

Noen foretrekker mørkbrente kaffevarianter mens andre synes best om lysbrent kaffe. Det er smak og behag! Men hva består forskjellene i?

Til kassen