Menyplanlegger (kalkulasjonsmodulen)

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Menyplanlegger (kalkulasjonsmodulen)

Klikk her for å logge inn på menyplanleggeren.

 

Menyplanleggeren, verktøyet som hjelper deg til å få kontroll på:
- Allergener i maten du serverer
- Næringsinnhold i dine retter
- Din bruttofortjeneste
- Innkjøpsvolum

 

Tjenester som tilbys

  • Kostinformasjon - Finn næringsinnhold i varene dine
  • Oppskriftsbank - Legg inn dine oppskrifter
  • Priskalkulasjon - Ta kontroll over bruttofortjenesten din
  • Produksjonsplan - Planlegg dine innkjøp basert på din produksjon

 

Brukerveiledning finner du her

 

Vedlegg 1 finner du her


Artikkelbilde Huhta Mask - flergangs munnbind

I løpet av en helt vanlig dag kan vi komme opp i situasjoner som gjør det umulig å holde 1 meter avstand. Munnbind er da anbefalt som tilleggstiltak for å hindre smitte.

Artikkelbilde Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Artikkelbilde JDE introduserer nytt og attraktivt juicekonsept

Førsteklasses juice og iste fra Rauch og moderne maskiner som du låner gratis!

Artikkelbilde Ha spennende alkoholfrie alternativer på menyen!

Har du vært sjåfør, gravid eller av en annen grunn ikke drukket alkohol på restaurant eller byen? Det kan bli kjedelig å bare drikke brus eller alkoholfritt øl. Her har vi samlet noen ideer til alkoholfri drikke du kan ha på menyen.

Artikkelbilde Mochi! En iskald og spennende dessert på menyen

Mochi er opprinnelig en japansk rett, hvor deilig iskrem pakkes inn i en risbasert, fargerik deig bedre kjent som mochi-deig. Mochi er en spennende og ny måte å servere iskrem på, og smaker best når de er temperert. Mochi kan spises slik den er, glasere den med en saus eller serveres som del av en dessert.