Siri Helen har jobbet med norske råvareprodusenter hele sin karriere. Hun kommer fra Lofoten, hvor familien i generasjoner har ystet ost. Kjærlighet til ost, tradisjoner og den norske melken, i tillegg til lysten til å skape enestående spiseopplevelser er drivkraften til Siri Helen.
Hun er i dag daglig leder for Winther Ysteri og restaurant på Aker Brygge i Oslo. I tillegg har hun de siste årene vært dommer under World Cheese Awards - eller Oste-VM.
Ysteriet ligger i tilknytning til restauranten på Aker Brygge. Alle ostene blir ystet av økologisk melk fra nøye utvalgte gårder i Oslo-området. Melken jeg får fra blant annet Grøndalen gård på Auli kommer fra kuer som beiter fritt. Her får kalven gå sammen med moren sin i minst 2 måneder, som gir kua mluighet til å være mor. Det er en grad av dyrevelferd jeg setter høyt, sier Siri.
I ysteriet produseres blant annet de ferske ostene, inspirert fra Italia, Snøball og Snøball med fløtekjerne, Snøfall og Kramsnø.
Ideen bak de norske navnene er at alle snøkrystaller er unike. Når snøkrystaller utvikles, er de avhengig av temperatur og forhold. Akkurat som en ost er. Våre håndlagde oster vil være ulike og unike akkurat som snøkrystaller. Dette er bakgrunnen for merkevaren, forteller Siri.
Øk smaken, ikke prisen med Santa Marias karakterfulle krydderier
Få inspirasjon til årets julesesong! Vi har samlet kataloger fra flere av våre leverandører for å gjøre det enklere for deg å finne riktig sortiment til høytiden!
Det mexicanske kjøkkenet er elsket av mange, og med god grunn. Se hvordan du kan gi menyene dine en meksikansk smaksvri eller tilby klassiske retter med autentiske meksikanske smaker.