Bilde
Winther Ysteri
Siri Helen Winther har etablert ysteri og åpnet restaurant i på Aker Brygge i Oslo.

Siri Helen har jobbet med norske råvareprodusenter hele sin karriere. Hun kommer fra Lofoten, hvor familien i generasjoner har ystet ost. Kjærlighet til ost, tradisjoner og den norske melken, i tillegg til lysten til å skape enestående spiseopplevelser er drivkraften til Siri Helen.

 

Hun er i dag daglig leder for Winther Ysteri og restaurant på Aker Brygge i Oslo. I tillegg har hun de siste årene vært dommer under World Cheese Awards - eller Oste-VM. 

 

By-ysteri med modningskjeller under havet

 


Ysteriet ligger i tilknytning til restauranten på Aker Brygge. Alle ostene blir ystet av økologisk melk fra nøye utvalgte gårder i Oslo-området. Melken jeg får fra blant annet Grøndalen gård på Auli kommer fra kuer som beiter fritt. Her får kalven gå sammen med moren sin i minst 2 måneder, som gir kua mluighet til å være mor. Det er en grad av dyrevelferd jeg setter høyt, sier Siri.

 

I ysteriet produseres blant annet de ferske ostene, inspirert fra Italia, Snøball og Snøball med fløtekjerne, Snøfall og Kramsnø. 

 

Vi har valgt å gi ferskostene våre norske navn med kobling mot snø.

 

Ideen bak de norske navnene er at alle snøkrystaller er unike. Når snøkrystaller utvikles, er de avhengig av temperatur og forhold. Akkurat som en ost er. Våre håndlagde oster vil være ulike og unike akkurat som snøkrystaller. Dette er bakgrunnen for merkevaren, forteller Siri.

Etablert
2020
Område
Østlandet
Daglig leder og grunnlegger Siri Helen Winther
Produkter fra Winther Ysteri
Artikkelbilde Drikke og tilbehør

Visste du at vi i ASKO Servering har alt du trenger for å gjøre baren din komplett?

Artikkelbilde Dråpene som hever smaken!

Når hver detalj teller, er det de små dråpene som utgjør forskjellen. Haugen-Gruppen tilbyr et bredt utvalg av smakssettere slik at alle finner noe som passer deres smak. Ta kontakt med våre distriktssjefer for apotek som passer inn hos deg. Perfekt for bordservering som imponerer og gir kunden mulighet for personlig tilpasning.

Artikkelbilde One-Shot - Norges mest geniale iskonsept

One-Shot er et innovativt iskonsept som tilbyr iskrem, frozen yoghurt og sorbet laget etter originale italienske oppskrifter, med en unik kremet konsistens og et bredt utvalg av smaker. Konseptet bruker ferdigporsjonerte kapsler som sikrer enkel servering uten svinn, høy matsikkerhet og ingen vedlikeholdskostnader.

Artikkelbilde Gøy på kjøkkenet med Slåtto sauser

For spisesteder som ønsker å tilby en spennende og smaksrik bredde i menyen, er sauser og dressinger noen av de hemmelige heltene som er med på å skape de gode resultatene.

Artikkelbilde Spar tid og unngå korktrøbbel – velg skrukork

Når festivalen skal velge vin, handler det ikke bare om smak – det handler også om logistikk, kvalitet og tempo i serveringen. Velg vin med skrukork neste gang dere bestiller inn til baren.