Bilde
Villbrygg
Villbrygg byr på unike smaksopplevelser!
Perlende botaniske drikker med smaker nøye komponert av ville vekster, urter, bær og frukt. Kun ekte råvarer; økologisk eller viltvoksende, helt uten alkohol!

Norsk natur på flaske

Prisvinnende drikker laget av ville vekster og urter. Med SKOG 03ENG 01 og FJELL 01 kan du oppleve smaken av norsk natur. Opplev ingredienser som granskudd, bjørkeblader, geitrams og mjødurt! Villbrygg samarbeider tett med bønder og sankere over hele Norge og brenner for å bruke mer av det fantastiske mangfoldet av smaker vi har i norsk natur. Resultatet er kompleks alkoholfri drikke som kan nytes slik vi vanligvis nyter alkohol.

 

Tørt, ikke søtt

Er du lei av søte leskedrikker og eplemost som alternativ til alkohol? Eller savner du kanskje en sunn og naturlig brus med komplekse smaker? Prøv Villbryggs perlende botaniske drikker! Med lite eller ingen sukker, er drikkene tørre og komplimenterer et mangfold av matretter. Drikkene passer like godt på fest, som til mat, som for seg selv!

Nyt Villbrygg som alternativ til alkohol eller som en forfriskende leskedrikk!

Alle drikkene er glutenfrie og veganske.  

 

Produseres i Norge!

Villbrygg bruker så mange lokale råvarer som mulig og produserer alltid i Norge. Selskapet holder til i Oslo og ble startet i 2018. Gründerne Cornelia Øiestad og Vanessa Krogh. Det hele startet med at de sanket ville planter i oslomarka og eksperimenterte seg frem til smakfulle fermenterte drikker på kjøkkenbenken hjemme. Dette fylte de på flasker, klistret på etiketter for hånd, og syklet deretter flaskene rundt i Oslo til en håndfull eksklusive restauranter som var veldig begeistret for de unike smakene.

 

Etablert
2018
Område
Østlandet
Cornelia Øiestad og Vanessa Krogh
Produkter fra Villbrygg
Artikkelbilde Høstens nye produkter fra Nortura PROFF!

Denne høsten introduserer vi Gilde Porchetta, en klassisk rett med italienske smaker, men laget av norsk råvare. I tillegg kommer to nye spennende produkter av kalv. Et helt nytt konsept fra oss er Gilde Ungsau der vi serverer råvarer fra norsk ungsau; bogknoke og bog i skiver. Vi lanserer også en fersk variant av vårt Livèchekylling salatkjøtt!

Artikkelbilde Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.

Artikkelbilde Hummus. Lite jobb, stor wow!

Hummus har for lengst tatt steget fra å være en nisjerett til å bli et fast innslag i de fleste menyer på mange kjøkken.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!