Bilde
Trysil bryggeri
Ekte håndverksøl fra Trysil

Midt i hjertet av Trysil, pent plassert i restauranten til Trysil Hotel i sentrum finner dere Trysil Bryggeri. Etablert i 2017 med mål om å tilby lokalbrygget kvalitetsøl til alle med forkjærlighet til Trysil.


I en eim av os fra blanke bryggetanker vil dere kunne oppleve brygger, Jo Inge Hemstad, midt i produksjonen. Et bryggeri hvor det skinner av glede, engasjement og stolthet for faget. Gamle tradisjoner lever videre i et moderne bryggeri plassert i blant border i en fantastisk restaurant. Her får du 12 av våre øl servert fra tapp, samt flere på flaske.

 

Vi brygger håndverksøl til hele Innlandet med solid forankring i bygda Trysil. Vi er et pub-bryggeri der alle skal kunne oppleve bryggeriet! Her kan du sitte blant bryggekjelene og se på bryggeprosessen, lukte på råvaren og smake flere versjoner av brygget.

 

Etablert
2017
Område
Innlandet
Daglig leder Ingvar
Øl fra Trysil
Artikkelbilde Hummus. Lite jobb, stor wow!

Hummus har for lengst tatt steget fra å være en nisjerett til å bli et fast innslag i de fleste menyer på mange kjøkken.

Artikkelbilde Smakfulle tilbud til grillmenyen

Grillsesongen er i gang, og det lønner seg å være godt forberedt! Vi har alt du trenger for å sette sammen en fristende grillmeny – fra smakfulle burgeremner og saftige pølser til spennende dressinger og klassisk tilbehør. Sett prikken over i-en med en kremet potetsalat!

Artikkelbilde Snacking nyheter fra My Bakery

Snacking nyheter fra My Bakery (smakfulle snurrer, delikate søte tarteletter) og lokalmat fra Galåvolden Gård.

Artikkelbilde Magiske smaker og autentisk indisk – med MasalaMagic

Lag uforglemmelige matopplevelser; variert og spennende meny på kort tid med MasalaMagic kvalitetsprodukter, enten du driver restaurant, kafé, kantine, arrangerer selskap eller har industriproduksjon.

Artikkelbilde Frisk skagenrøre – en klassiker på menyen

Lite slår en frisk og kremet skagenrøre når sola skinner og sommersesongen er på sitt beste. Denne varianten, pisket sammen av kjøkkensjef Trond Åm, er perfekt til småretter, smørbrød eller sommerens selskaper – klassikeren kombinerer sjømat og syre med en rund og fyldig dressing.