Bilde
Trysil bryggeri
Ekte håndverksøl fra Trysil

Midt i hjertet av Trysil, pent plassert i restauranten til Trysil Hotel i sentrum finner dere Trysil Bryggeri. Etablert i 2017 med mål om å tilby lokalbrygget kvalitetsøl til alle med forkjærlighet til Trysil.


I en eim av os fra blanke bryggetanker vil dere kunne oppleve brygger, Jo Inge Hemstad, midt i produksjonen. Et bryggeri hvor det skinner av glede, engasjement og stolthet for faget. Gamle tradisjoner lever videre i et moderne bryggeri plassert i blant border i en fantastisk restaurant. Her får du 12 av våre øl servert fra tapp, samt flere på flaske.

 

Vi brygger håndverksøl til hele Innlandet med solid forankring i bygda Trysil. Vi er et pub-bryggeri der alle skal kunne oppleve bryggeriet! Her kan du sitte blant bryggekjelene og se på bryggeprosessen, lukte på råvaren og smake flere versjoner av brygget.

 

Etablert
2017
Område
Innlandet
Daglig leder Ingvar
Øl fra Trysil
Artikkelbilde Server rømmegrøt med en ny vri

Gi rømmegrøten en moderne vri – samme gode smaken, men en ny opplevelse! Torill og Bård, våre Matskattambassadører, viser deg hvordan du gjør det.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!

Artikkelbilde Sommer hele året med kremen av iskrem – og best i test-softis*!

For en sommer vi fikk – sol, smil og softis i verdensklasse. Smakstester bekreftet også: Vi har den beste softisen i landet*. Og hvem sier softissesongen er over? Bruk folkefavoritten softis til å lage lønnsomme konsepter på utsalgsstedet ditt ut året.

Artikkelbilde Hummus. Lite jobb, stor wow!

Hummus har for lengst tatt steget fra å være en nisjerett til å bli et fast innslag i de fleste menyer på mange kjøkken.

Artikkelbilde Årets nyheter

Her finner du inspirerende nyheter som gir alle kjøkken muligheten til å effektivisere driften, heve kvaliteten, og imponere gjestene.