Midt i hjertet av Trysil, pent plassert i restauranten til Trysil Hotel i sentrum finner dere Trysil Bryggeri. Etablert i 2017 med mål om å tilby lokalbrygget kvalitetsøl til alle med forkjærlighet til Trysil.
I en eim av os fra blanke bryggetanker vil dere kunne oppleve brygger, Jo Inge Hemstad, midt i produksjonen. Et bryggeri hvor det skinner av glede, engasjement og stolthet for faget. Gamle tradisjoner lever videre i et moderne bryggeri plassert i blant border i en fantastisk restaurant. Her får du 12 av våre øl servert fra tapp, samt flere på flaske.
Vi brygger håndverksøl til hele Innlandet med solid forankring i bygda Trysil. Vi er et pub-bryggeri der alle skal kunne oppleve bryggeriet! Her kan du sitte blant bryggekjelene og se på bryggeprosessen, lukte på råvaren og smake flere versjoner av brygget.
Idun Bake- og Kakemikser tilpasset serveringsmarkedet! Med høstens nyheter fra Idun får du proffe og funksjonelle ingredienser, i praktiske 5 kg sekker. Bruk en og samme miks til utallige bakevarer – eller bland to mikser for enda mer variasjon: Én miks — mange muligheter!
Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!
Visste du at vi i ASKO Servering har alt du trenger for å gjøre baren din komplett?
Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.
Få med deg Tommy og Bård sine tips til julematen, som vil imponere både tradisjonselskere og de som ønsker en moderne vri! Fra langtidstekt ribbe med krydret rødkål og sprø pommes anna, til klassisk lutefisk med alt tilbehør – og ikke minst saftige vegisterkaker for et plantebasert alternativ. Utforsk oppskriftene og gjør deg klar for å servere en uforglemmelig julemiddag!