Bilde
Trollbryggeriet
Trollbryggeriet
Øl frå vakre og ville norske fjordar

Trollbryggeriet AS ble stiftet i 2008 av 2 kamerater med lidenskap i øl. Vi holder til i Liabygda, i Stranda kommune, med Geirangerfjorden og Sunnmørs-alpene som vår nærmeste nabo. Vi bor i et distrikt der det har vært øl – tradisjoner langt tilbake i tid. 

Bakgrunnen for at vi startet et mikrobryggeri, var at vi ønsket å ta vare på de gamle øl – tradisjonene i en moderne innpakking.

Ølet vårt heter SLOGEN, etter den mest kjente toppen i Sunnmørs-alpene. Toppen er også en av de mest kjente fjelltoppene i Norge, og er et viktig reisemål for turister både sommer og vinter. Beliggenheten til bryggeriet gjør at vi tar vannet, som vi bruker i vår produksjon, rett fra fjellet 1000 meter over havet. Vannet er ikke kloret, har godt med mineralstoffer og blir regnet for å være det beste i området. Elles tar vi våre råvarer fra: Tyskland, USA, England og Tsjekkia.

 

Trollbryggeriet har ikke hatt den sterke volumveksten som en del av de mest kjente mikrobryggeriene i Norge. Dette har vært en bevisst strategi i bedriften, da vi vil være trygge på at vi kan være leveringsdyktige samt levere varer med god kvalitet. Vi har etter mange år opparbeidet oss et godt merkenavn i vårt område.

 

Etablert
2008
Område
Vestlandet
Produkter fra Trollbryggeriet
Artikkelbilde Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere for et hvert bruk for tørk og hygiene. Vi har over 4000 produkter innen varegruppen nonfood.

Artikkelbilde Nyheter fra Nortura PROFF

Nortura PROFF lanserer nye, spennende produkter i februar!

Artikkelbilde Hygienen er viktigere enn noen gang!

Høsten og vinteren er høysesong for influensa og andre sykdommer. Sikre deg god hygiene på ditt serveringssted!

Artikkelbilde Aass sine drikkeanbefalinger til julemåltidet

Julen er en sesong med sterke mat- og drikketradisjoner. Enten man foretrekker ribbe, pinnekjøtt, lutefisk eller er glad i all den tradisjonelle julematen, finnes det godt drikke som passer til. Her kommer Aass Bryggeri sin egen kokk og ølsommelier, Anders Lien, med sine drikkeanbefalinger til julematen.

Artikkelbilde Drikke til julematen

Julen nærmer seg, og vi vet at du ønsker å tilby den perfekte drikkeopplevelsen til årets julebord. Vi har samlet de beste anbefalingene til julematen, fra rød og hvit vin som komplementerer den tradisjonelle ribbetallerken, til utvalgte øl som fremhever smaken av pinnekjøtt. Og for å avslutte måltidet på beste vis, finner du også noen nydelige dessertviner som setter prikken over i-en.