Bilde
Trollbryggeriet
Trollbryggeriet
Øl frå vakre og ville norske fjordar

Trollbryggeriet AS ble stiftet i 2008 av 2 kamerater med lidenskap i øl. Vi holder til i Liabygda, i Stranda kommune, med Geirangerfjorden og Sunnmørs-alpene som vår nærmeste nabo. Vi bor i et distrikt der det har vært øl – tradisjoner langt tilbake i tid. 

Bakgrunnen for at vi startet et mikrobryggeri, var at vi ønsket å ta vare på de gamle øl – tradisjonene i en moderne innpakking.

Ølet vårt heter SLOGEN, etter den mest kjente toppen i Sunnmørs-alpene. Toppen er også en av de mest kjente fjelltoppene i Norge, og er et viktig reisemål for turister både sommer og vinter. Beliggenheten til bryggeriet gjør at vi tar vannet, som vi bruker i vår produksjon, rett fra fjellet 1000 meter over havet. Vannet er ikke kloret, har godt med mineralstoffer og blir regnet for å være det beste i området. Elles tar vi våre råvarer fra: Tyskland, USA, England og Tsjekkia.

 

Trollbryggeriet har ikke hatt den sterke volumveksten som en del av de mest kjente mikrobryggeriene i Norge. Dette har vært en bevisst strategi i bedriften, da vi vil være trygge på at vi kan være leveringsdyktige samt levere varer med god kvalitet. Vi har etter mange år opparbeidet oss et godt merkenavn i vårt område.

 

Etablert
2008
Område
Vestlandet
Produkter fra Trollbryggeriet
Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.

Artikkelbilde Vi har det du trenger av meieriprodukter!

Du kan få samlet alt du trenger på en bil, med en levering og du mottar kun en faktura. Enkelt, lønnsomt og effektivt!

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde Utnytt sesongene!

De siste årene har vi sett en stadig økende interesse for fastelavnsboller. I Danmark begynner bakeriene å selge boller allerede rett over jul, og flere strekker ut sesongen helt til påske. Her hjemme er det stadig flere som foretrekker boller med mandelfyll, bedre kjent som semlor: en storfavoritt i våre naboland!