Historia om TIND
Her på Stranda starta Karl J. Ringstad produksjon av spekepølser allereie i 1884. Sidan den gongen har vi bygd opp eit av dei tyngste fagmiljøa i Norge.
Å lage god spekemat er eit handverk som krev lang erfaring, og vi er stolte av å føre den arven vidare. Vår lidenskap for mat, basert på Vestlandets rike spekemat-tradisjonar, gir deg produkt med nye og unike smakar.
Vår rettesnor når vi lagar spekemat, er å bruke så lite salt som mulig for å få fram dei aromatiske smakane. Vi ønskjer å la kjøtsmaken, krydderne, urtene og modninga få lov til å spele opp for å lage eit spennande og harmonisk smaksbilde. Dette har resultert i eit variert utval av spennande kvalitetsprodukt som folk skal kunne vere stolte av å servere.
Vi håper dei fell i smak!
Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.
Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!
Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.
Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.
Utforsk våre smakfulle og lettvinte salatoppskrifter og finn ut hvordan du enkelt kan inkludere våre produkter i ditt kjøkken for en friskere og grønnere meny!