Bilde
TIND
Norsk håndverk.
Mer smak, mindre salt.

Her på Stranda starta Karl J. Ringstad produksjon av spekepølser allereie i 1884. Sidan den gongen har vi bygd opp eit av dei tyngste fagmiljøa i Norge.

Å lage god spekemat er eit handverk som krev lang erfaring, og vi er stolte av å føre den arven vidare. Vår lidenskap for mat, basert på Vestlandets rike spekemat-tradisjonar, gir deg produkt med nye og unike smakar.

 

TindSpekemat_0610_0526.jpg

 

Vår rettesnor når vi lagar spekemat, er å bruke så lite salt som mulig for å få fram dei aromatiske smakane. Vi ønskjer å la kjøtsmaken, krydderne, urtene og modninga få lov til å spele opp for å lage eit spennande og harmonisk smaksbilde. Dette har resultert i eit variert utval av spennande kvalitetsprodukt som folk skal kunne vere stolte av å servere.

 

Vi håper dei fell i smak!

Etablert
2006
Område
Vestlandet
Smaken av ein over hundre år gammal produksjonshistorie.
Produkter fra Tind
Artikkelbilde Drikke og tilbehør

Visste du at vi i ASKO Servering har alt du trenger for å gjøre baren din komplett?

Artikkelbilde Draughtmaster Flex fra Ringnes

Et enkelt tappesystem fra Ringnes.

Artikkelbilde Let it glow

Det varme lyset fra våre LED bordlamper gjør atmosfæren komplett!

Artikkelbilde Løft kakeutvalget ditt med deilige favoritter fra Danora

Gode kaker selger – spesielt når de kombinerer smak, kvalitet og fristende utseende. Danora tilbyr populære kaker som passer perfekt i disk, til servering eller som take-away. Med riktig utvalg kan du enkelt løfte kundeopplevelsen og øke salget.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!