Thorbjørnrud hotell ligger på vakre Jevnaker. Her sørger hotelldirektør Olav Lie-Nielsen som i tillegg til å drive hotellet er eier og bonde.
Han brenner for gode matopplevelser og kortreist mat. På hotellet er det selvforsyning med kjøtt og melk fra egen gård. I tillegg dyrkes det grønnsaker, frukt og urter. Og de velsmakende ostene produseres på ysteriet.
I et gammelt svømmebasseng finner man ysteriet.
Her lages blant annet «Brilliant Brie», «Pepperknoll» også kaldt Hadelandstrøffel, og «Cheddar» som vi også har i sortiment på ASKO Servering.
Enten du ønsker å lage en autentisk napolitansk pizza eller en klassisk amerikansk pizza, er valg av mel avgjørende. Her er hvordan du kan perfeksjonere begge stilene med Regal tipo 00 og Regal hvetemel ekstra.
Alt du trenger av take away emballasje kan du finne fra Bako. Vi leverer til alle typer aktører, enten du driver en cafe, en hurtigmatkjede eller en kiosk anbefaler vi deg å ta en titt på noen av våre mer populære produkter for varm og kald mat!
Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.
Øk smaken, ikke prisen med Santa Marias karakterfulle krydderier
Idun Bake- og Kakemikser tilpasset serveringsmarkedet! Med høstens nyheter fra Idun får du proffe og funksjonelle ingredienser, i praktiske 5 kg sekker. Bruk en og samme miks til utallige bakevarer – eller bland to mikser for enda mer variasjon: Én miks — mange muligheter!