Thorbjørnrud hotell ligger på vakre Jevnaker. Her sørger hotelldirektør Olav Lie-Nielsen som i tillegg til å drive hotellet er eier og bonde.
Han brenner for gode matopplevelser og kortreist mat. På hotellet er det selvforsyning med kjøtt og melk fra egen gård. I tillegg dyrkes det grønnsaker, frukt og urter. Og de velsmakende ostene produseres på ysteriet.
I et gammelt svømmebasseng finner man ysteriet.
Her lages blant annet «Brilliant Brie», «Pepperknoll» også kaldt Hadelandstrøffel, og «Cheddar» som vi også har i sortiment på ASKO Servering.
Har du smakt på Reinsdyrkjøtt fra Finnmark Rein?
- ekte natur og ekte smak!
Finnmark Rein er en del av vårt Matskatt-sortiment. En Matskatt kjennetegnes av norsk opprinnelse, unik kvalitet, tydelig lokal identitet og en historie verdt å dele.
Våre Matskatt-ambassadører Torill og Bård viser deg tre smakfulle retter laget med kjøtt fra Finnmark Rein.
Grillsesongen er i gang, og det lønner seg å være godt forberedt! Vi har alt du trenger for å sette sammen en fristende grillmeny – fra smakfulle burgeremner og saftige pølser til spennende dressinger og klassisk tilbehør. Sett prikken over i-en med en kremet potetsalat!
Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.