Thorbjørnrud hotell ligger på vakre Jevnaker. Her sørger hotelldirektør Olav Lie-Nielsen som i tillegg til å drive hotellet er eier og bonde.
Han brenner for gode matopplevelser og kortreist mat. På hotellet er det selvforsyning med kjøtt og melk fra egen gård. I tillegg dyrkes det grønnsaker, frukt og urter. Og de velsmakende ostene produseres på ysteriet.
I et gammelt svømmebasseng finner man ysteriet.
Her lages blant annet «Brilliant Brie», «Pepperknoll» også kaldt Hadelandstrøffel, og «Cheddar» som vi også har i sortiment på ASKO Servering.
Utforsk vårt utvalg av vakuumposer i ulike størrelser, ideelle for sous vide-tilberedning og forlenget holdbarhet på matvarer. Perfekt for profesjonelle kjøkken.
Sammen kutter vi plast – bli med på endringen! ASKO Servering er en del av Plastpartnerskapet 2026, som er et samarbeid mellom myndigheter og næringsliv for å redusere forsøpling fra engangsplastprodukter til mat og drikke.
Smaksrike og digge tygg fra Røros – perfekt til aperitiffen. Rørosmeieriet vekker appetitten og egner seg godt både til aperitiffen, som forrett eller til tapasbordet.