Snertingdal Ysteri ble etablert i 2020 i ett gammelt meieribygg. Det oppprinnelige Snertingdal Ysteri ble bygget i 1919 og var i drift til 1973, og har nå tatt opp igjen produksjonen av ostene.
Blåmuggosten Snertingdal Jarl var meieriet viktigste produkt og ble også eksportert til USA. Vi har brukt den gamle oppskrift og tilpasset disse. Den tradisjonsrike osten har fått et nytt stolt navn: Blå Viking. Den har en mild og rund smak av blåmugg, og skorpen er vasket med hvitmugg kultur. Strukturen av osten skiller seg fra andre blåmuggoster på det norske market. Den fastere struktur sørger for at man kan bruke ostehøvel på den. Mjøsa området har en lang tradisjon for ost med karve. Nøkkelost Blå Viking har forankring i lokal tilhørighet og har en rund og særegen smak som ble godt mottatt av lokale ostekjennere.
Vi produserer blant annet Gouda varianter, Nøkkelost, Hvit Geitost, Trøffelost og Godbiten. ett par blåmugg oster og flere oster er i utvikling.
Denne sesongen byr vi på flere spennende nyheter til ditt kjøkken! Her finner du både produkter som setter preg på menyen, og som kan skape nye gode matopplevelser for dine gjester.
Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.
Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.
Har du smakt på Reinsdyrkjøtt fra Finnmark Rein?
- ekte natur og ekte smak!
Finnmark Rein er en del av vårt Matskatt-sortiment. En Matskatt kjennetegnes av norsk opprinnelse, unik kvalitet, tydelig lokal identitet og en historie verdt å dele.
Våre Matskatt-ambassadører Torill og Bård viser deg tre smakfulle retter laget med kjøtt fra Finnmark Rein.
Julen er en viktig sesong for oss som jobber i matbransjen og Nortura PROFF tilbyr alt du trenger av kjøtt og egg til jul, enten du liker å gjøre alt fra bunnen av eller om du ønsker å gjøre det enklere i en travel juletid.