Snertingdal Ysteri ble etablert i 2020 i ett gammelt meieribygg. Det oppprinnelige Snertingdal Ysteri ble bygget i 1919 og var i drift til 1973, og har nå tatt opp igjen produksjonen av ostene.
Blåmuggosten Snertingdal Jarl var meieriet viktigste produkt og ble også eksportert til USA. Vi har brukt den gamle oppskrift og tilpasset disse. Den tradisjonsrike osten har fått et nytt stolt navn: Blå Viking. Den har en mild og rund smak av blåmugg, og skorpen er vasket med hvitmugg kultur. Strukturen av osten skiller seg fra andre blåmuggoster på det norske market. Den fastere struktur sørger for at man kan bruke ostehøvel på den. Mjøsa området har en lang tradisjon for ost med karve. Nøkkelost Blå Viking har forankring i lokal tilhørighet og har en rund og særegen smak som ble godt mottatt av lokale ostekjennere.
Vi produserer blant annet Gouda varianter, Nøkkelost, Hvit Geitost, Trøffelost og Godbiten. ett par blåmugg oster og flere oster er i utvikling.
Engangshansker har blitt enda mer vanlig de siste par årene, Vi har nitrilhansker, latexhansker og vinylhansker på lager.
For å forenkle oppstarten av sesongen for deg, har vi samlet en liste over produkter du kan trenge. Ta en titt på våre anbefalinger slik at du enkelt kan legge til varene i handlelisten din eller direkte i handlekurven.
Få med deg Tommy og Bård sine tips til julematen, som vil imponere både tradisjonselskere og de som ønsker en moderne vri! Fra langtidstekt ribbe med krydret rødkål og sprø pommes anna, til klassisk lutefisk med alt tilbehør – og ikke minst saftige vegisterkaker for et plantebasert alternativ. Utforsk oppskriftene og gjør deg klar for å servere en uforglemmelig julemiddag!
I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer for miljøet.