Røyland Gård er en familiebedrift og har vært i familien Sagstuens eie siden 1979. Da kjøpte Marit og Frank Sagstuen gården og fra å være et avsidesliggende bruk, uten vei, innlagt vann og kloakk, bygde Marit og Frank opp en flott gjestegård med restaurant på låven, et eget gårdstårn, utleiehytter samt en nydelig opparbeidet hage. Raskt meldte gjestene sin ankomst og fra Marit sine gryter ble det servert hjemmelaget elgsuppe fra bålgryta i hagen, og gjestene handlet med seg alle slags hjemmelagde produkter fra naturens råvarer.
Etterspørselen etter Marits nydelige marmelader ble stor som og etter hvert ble produktene etterspurt i dagligvarehandelen. Pernille og Gunnar var allerede inne i driften, og sammen skapte de tre produkter, krydret tyttebær, krydret blåbær og eple med granskudd. Så kom tiden for gårdsovertakelse og Gunnar og Pernille tok over gården Sagstuen i 2012 og fra den dagen har de arbeidet for å skape sin egen arbeidsplass hjemme på gården. Deres ønske har vært å kunne utnytte ressursene som finnes i lokalområdet og lage produkter ut fra disse råvarene.
En rød tråd i produksjonen har vært å lage så bærekraftige og rene produkter som mulig og derfor benyttes ingen konserveringsmidler i produktene. Men det absolutt viktigste, det skal være norske råvarer. I produktene finner du derfor kun norsk frukt og bær, og Pernille og Gunnar er kompromissløse på dette punktet. Sortimentet har utviklet seg siden oppstart og Røyland gård produserer i dag flere typer marmelader og syltetøy, matgeleer, Klaras bringebærsyltetøy fra filmen Kutoppen.
Røyland Gård mener det er viktig å skape en god, norsk matkultur, og er stolte av å kunne bidra med produkter som er produsert på viltvoksende bær, frukt og granskudd. Produktene kan enkelt kombineres med norske oster og andre gode råvarer for å skape matopplevelser. Men til syvende og sist er målet at du som kunde skal bruke produkter fra Røyland Gård fordi du syns de gjør god mat - enda bedre!
Julen er en viktig sesong for oss som jobber i matbransjen og Nortura PROFF tilbyr alt du trenger av kjøtt og egg til jul, enten du liker å gjøre alt fra bunnen av eller om du ønsker å gjøre det enklere i en travel juletid.
Få inspirasjon til årets julesesong! Vi har samlet kataloger fra flere av våre leverandører for å gjøre det enklere for deg å finne riktig sortiment til høytiden!
Vi i ASKO Servering ønsker å takke for en kjempe fin tur gjennom Nord Østerdalen og Røros! Vi har samlet sammen produktene vi fikk smake på, samt litt mer informasjon om alle leverandørene vi besøkte!
Enten du ønsker å lage en autentisk napolitansk pizza eller en klassisk amerikansk pizza, er valg av mel avgjørende. Her er hvordan du kan perfeksjonere begge stilene med Regal tipo 00 og Regal hvetemel ekstra.