Historien til Rørvik Fisk starter med mine foreldre, Marie og Øivind Pettersen. I 1927 i en kjeller i Rørvik, begynte min mor å produsere fiskemat for hånd. Min far startet sin karriere innen fiskesalg med en hanke uer til stewarten på Hurtigruten. Produkter med kvalitet laget av de beste råvarene, var viktig for mine foreldre. Etterspørselen etter min mors fiskematprodukter økte, og bedriften var i gang, med mor på fiskemat og far på salg av ferskfisk.
Jeg begynte å hjelpe til allerede før endt realskole. Mens de andre ungene badet i Aunevatnet, sto jeg og vasket uer på brygga. Men slik var det – alle skulle bidra. I 1958 begynte jeg for fullt i bedriften. Da kjørte jeg rundt Vikna og kjøpte inn villaks. Etterhvert som jeg fikk større ansvar, oppdaget jeg «romantikken» i næringen. Det innebar ingen plankekjøring, men både motgang og medgang, noe som var og fortsatt er, det mest givende i denne bransjen. Jeg tenker på bedriften hele døgnet, og den betyr mye for meg. De ansatte hos oss har vist en lojalitet til bedriften som har gjort at de gjennom årelang erfaring har utviklet en unik kompetanse. Dette gjør at vi kan levere kvalitetsprodukter som vi er stolte av. Vi har utviklet oss ut fra hva fiskerne leverer og brukt det til å skaffe oss et marked her i Norge og nedover i Europa, samt Afrika og Asia. Hvitfisknæringen har alltid vært et livsgrunnlag i området her. Beliggenheten vår kunne ikke ha vært bedre. Fiskefeltene til både hvitfisk og pelagisk fisk ligger rett utenfor stuevinduet.
Et godt forhold til fiskerne våre er veldig viktig. Ikke bare fordi de leverer råvarene til det vi skal leve av, men også fordi en åpen dialog er helt avgjørende for å kunne opprettholde den høye kvaliteten vi ønsker. Det er viktig at alle drar i samme retning, og her føler jeg vi har lyktes. Både vi og fiskerne ser betydningen av god kvalitet. Mine foreldre bygde opp bedriften basert på å levere produkter med høy kvalitet. Dette verdigrunnlaget har vi videreført når vi lager både tradisjonelle og nyskapende produkter.
-Ragnvald
Siden 1924 har iskremoppskriftene gått i arv hos familien Hennig-Olsen på Sørlandet. I år markerer kremen av iskrem 100-årsjubileet med fantastiske nyheter – og en helt egen jubileumsiskrem i kuleisdisken! Ingen bursdag uten kake! Hennig-Olsens tre nyheter i kuleisdisken har alle deilige kakebiter i kombinasjon med fløyelsmyk iskrem og populære smaker.
Egg er en grunnleggende ingrediens på de fleste kjøkken, og det er både økonomisk og svært allsidig.
Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.
Enten du ønsker å lage en autentisk napolitansk pizza eller en klassisk amerikansk pizza, er valg av mel avgjørende. Her er hvordan du kan perfeksjonere begge stilene med Regal tipo 00 og Regal hvetemel ekstra.