Bilde
Røroskjøtt
Kvalitetskjøtt fra Røros-traktene
Kjøttproduksjon i takt med naturen, utfra bærekraftige beiteressurser på inn og utmark

Som en lidenskapelig aktør i kjøttindustrien, preget av et nært forhold til bonden, dyrene og naturen, står Røroskjøtt og Røros Slakteri AS ut med sin dedikasjon til kvalitet og bærekraft. Med hjertet i Røros-traktene, skaper de produkter som reflekterer kjærligheten til håndverket og regionen.

 

Røroskjøtt, som utelukkende foredler kjøtt fra Røros Slakteri, tilbyr et spekter av produkter - fra helårs kalv- og storfeprodukter til sesongens lam. Røros Slakteri, kjent for sin "Håndsydde lammerull" og nye økologiske initiativer, prioriterer dyrevelferd og lokal matkultur. Deres fokus på økologisk kjøtt, sporbarhet, og utvikling av lokale spesialiteter understreker deres rolle som en nøkkelaktør i å fremme lokalmatproduksjon og tradisjonelt håndverk.

 

Etablert
2003
Område
Midtnorge
Produkter fra Røroskjøtt
Artikkelbilde Fiberlokk – bærekraft og funksjonalitet «går hånd i hånd»

I en tid hvor bærekraft og funksjonalitet «går hånd i hånd» er vi glad for å kunne presentere vårt fiberlokk til kaffebeger, en innovativ lokkløsning som gir trygghet og funksjonalitet for kunden. Selvfølgelig er de uten tilsatt PFAS og ingen plast.

Artikkelbilde Smarte løsninger, god butikk og veldig godt

Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!

Artikkelbilde Spennende nyheter fra Nortura PROFF!

Denne våren lanserer Nortura PROFF flere smakfulle og spennende nyheter! Prøv Prior Kylling Kjøttboller med italiensk krydder – et allsidig alternativ uten melk, gluten eller svin. I tillegg introduserer vi Prior Spicy Wings, Crispy Drumsticks, Gilde Urtemarinert Svinekam, Gilde Delikatesseskinke og Gilde Gullkalv Steak Haché.

Artikkelbilde Gravet finnmarksrein

Gravet Finnmarkrein servert på Blinis laget på svelerøre fra Telemarksrøra, toppes med Espalette syltetøy og Rørosrømme.

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er en grunnleggende ingrediens på de fleste kjøkken, og det er både økonomisk og svært allsidig.