Bilde
Røroskjøtt
Kvalitetskjøtt fra Røros-traktene
Kjøttproduksjon i takt med naturen, utfra bærekraftige beiteressurser på inn og utmark

Som en lidenskapelig aktør i kjøttindustrien, preget av et nært forhold til bonden, dyrene og naturen, står Røroskjøtt og Røros Slakteri AS ut med sin dedikasjon til kvalitet og bærekraft. Med hjertet i Røros-traktene, skaper de produkter som reflekterer kjærligheten til håndverket og regionen.

 

Røroskjøtt, som utelukkende foredler kjøtt fra Røros Slakteri, tilbyr et spekter av produkter - fra helårs kalv- og storfeprodukter til sesongens lam. Røros Slakteri, kjent for sin "Håndsydde lammerull" og nye økologiske initiativer, prioriterer dyrevelferd og lokal matkultur. Deres fokus på økologisk kjøtt, sporbarhet, og utvikling av lokale spesialiteter understreker deres rolle som en nøkkelaktør i å fremme lokalmatproduksjon og tradisjonelt håndverk.

 

Etablert
2003
Område
Midtnorge
Produkter fra Røroskjøtt
Artikkelbilde Smarte løsninger, god butikk og veldig godt

Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Smakfulle tilbud til grillmenyen

Grillsesongen er i gang, og det lønner seg å være godt forberedt! Vi har alt du trenger for å sette sammen en fristende grillmeny – fra smakfulle burgeremner og saftige pølser til spennende dressinger og klassisk tilbehør. Sett prikken over i-en med en kremet potetsalat!

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

Artikkelbilde Høstens nye produkter fra Nortura PROFF!

Denne høsten introduserer vi Gilde Porchetta, en klassisk rett med italienske smaker, men laget av norsk råvare. I tillegg kommer to nye spennende produkter av kalv. Et helt nytt konsept fra oss er Gilde Ungsau der vi serverer råvarer fra norsk ungsau; bogknoke og bog i skiver. Vi lanserer også en fersk variant av vårt Livèchekylling salatkjøtt!