Rørosbaker’n produserer et utvalg kvalitetsprodukter med utgangspunkt i gamle, tradisjonelle oppskrifter. Vi bruker 100 år gamle familieoppskrifter og utvikler nye gode bakevarer basert på opparbeidet kunnskap. Dagens produksjon foregår i nye moderne lokaler på Røros, hvor hensynet til nettopp kvalitet og tradisjon står i fokus.
Rørosbaker´n produserer bakevarer av høy kvalitet med utspring i rike mattradisjoner og gode råvarer fra Rørostraktene. Vi lager knasende sprø og takkestekte lokale spesialiteter fra Røros og bruker norske kvalitetsråvarer. I tillegg produserer vi et godt utvalg med spennende flatbrødvarianter og Knekks, som er sprø og takkestekt påleggskjeks. Røros Flatbrød og Røros Knekks har tilført masse spennende produkter nasjonalt over flere år.
Alle produktene lages basert på gammelt håndverk og den lokale matkulturen. Våre produkter er Spesialitetsmerket for sin kvalitet og historie. I 2021 ble Knekks med Spelt og Havsalt vinner i Det Norske Måltid i kategorien bakst.
Rørosbaker ‘n er med i Rørosmat, som er Norges tydeligste merkevare innen lokalmat.
Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!
Vi har et stort utvalg av alkoholholdig og alkoholfrie produkter til din sommermeny.
Salater, wraps og toast er eksempler på enkle smakfulle retter, som alle kan få til! Rettene er også ypperlig å forberede og gjøre klare før kundene kommer, slik at serveringen går kjapt på hektiske dager. Plukk ut dine favorittingredienser og server med tilbehør som tzatziki, srirachadressing eller barbeque saus.
Vi i ASKO Servering ønsker å takke for en kjempe fin tur gjennom Nord Østerdalen og Røros! Vi har samlet sammen produktene vi fikk smake på, samt litt mer informasjon om alle leverandørene vi besøkte!