I helgen denne uka, fra fredag 30. august kl. 18:00 og ut søndag 1. september gjør vi større forbedringer av våre systemer og askoservering.no vil kunne oppleves som ustabil i denne perioden. Vi oppfordrer derfor til å gjennomføre bestillinger før fredag 30. august kl. 18:00.
Bilde
Rørosbaker’n
Rørosbaker’n
Kvalitet & Tradisjon

Rørosbaker’n produserer et utvalg kvalitetsprodukter med utgangspunkt i gamle, tradisjonelle oppskrifter. Vi bruker 100 år gamle familieoppskrifter og utvikler nye gode bakevarer basert på opparbeidet kunnskap. Dagens produksjon foregår i nye moderne lokaler på Røros, hvor hensynet til nettopp kvalitet og tradisjon står i fokus.

Det hele begynte som en liten familiebedrift hvor Terje Lien hentet frem morens gamle kokebok og begynte å bake.

Rørosbaker´n produserer bakevarer av høy kvalitet med utspring i rike mattradisjoner og gode råvarer fra Rørostraktene. Vi lager knasende sprø og takkestekte lokale spesialiteter fra Røros og bruker norske kvalitetsråvarer. I tillegg produserer vi et godt utvalg med spennende flatbrødvarianter og Knekks, som er sprø og takkestekt påleggskjeks. Røros Flatbrød og Røros Knekks har tilført masse spennende produkter nasjonalt over flere år.

Vårt bidrag er å ta vare på kulturen gjennom en kombinasjon av gammelt håndverk og nye produksjonsmetoder, for å skape fantastiske matopplevelser. Vel bekomme!

 

Alle produktene lages basert på gammelt håndverk og den lokale matkulturen. Våre produkter er Spesialitetsmerket for sin kvalitet og historie. I 2021 ble Knekks med Spelt og Havsalt vinner i Det Norske Måltid i kategorien bakst.

 

Rørosbaker ‘n er med i Rørosmat, som er Norges tydeligste merkevare innen lokalmat.

Etablert
2005
Område
Midtnorge
Produkter fra Rørosbaker’n
Artikkelbilde Vakuumposer finner du hos oss!

Har du behov for vakuumposer i ditt kjøkken? Her finner du flere varianter.

Artikkelbilde Råd og tips for deg som driver et serveringssted

Å drive et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting du må ha kontroll på. Vi har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

Artikkelbilde Sjømat

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester. I tillegg er sjømat kjent for sitt relativt lave CO2-avtrykk sammenlignet med andre proteinkilder, noe som gjør det til et bærekraftig valg for fremtiden.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.