Bilde
Rørosbaker’n
Rørosbaker’n
Kvalitet & Tradisjon

Rørosbaker’n produserer et utvalg kvalitetsprodukter med utgangspunkt i gamle, tradisjonelle oppskrifter. Vi bruker 100 år gamle familieoppskrifter og utvikler nye gode bakevarer basert på opparbeidet kunnskap. Dagens produksjon foregår i nye moderne lokaler på Røros, hvor hensynet til nettopp kvalitet og tradisjon står i fokus.

Det hele begynte som en liten familiebedrift hvor Terje Lien hentet frem morens gamle kokebok og begynte å bake.

Rørosbaker´n produserer bakevarer av høy kvalitet med utspring i rike mattradisjoner og gode råvarer fra Rørostraktene. Vi lager knasende sprø og takkestekte lokale spesialiteter fra Røros og bruker norske kvalitetsråvarer. I tillegg produserer vi et godt utvalg med spennende flatbrødvarianter og Knekks, som er sprø og takkestekt påleggskjeks. Røros Flatbrød og Røros Knekks har tilført masse spennende produkter nasjonalt over flere år.

Vårt bidrag er å ta vare på kulturen gjennom en kombinasjon av gammelt håndverk og nye produksjonsmetoder, for å skape fantastiske matopplevelser. Vel bekomme!

 

Alle produktene lages basert på gammelt håndverk og den lokale matkulturen. Våre produkter er Spesialitetsmerket for sin kvalitet og historie. I 2021 ble Knekks med Spelt og Havsalt vinner i Det Norske Måltid i kategorien bakst.

 

Rørosbaker ‘n er med i Rørosmat, som er Norges tydeligste merkevare innen lokalmat.

Etablert
2005
Område
Midtnorge
Produkter fra Rørosbaker’n
Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.

Artikkelbilde Grillsesongen er i gang!

Nortura PROFF lanserer 2 nye, spennende Gilde-pølser til sommeren!

Artikkelbilde Meze fra Slåtto

En Fest for Sansene - Oppskrifter og Tips

Artikkelbilde Ndujamajones

Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er en grunnleggende ingrediens på de fleste kjøkken, og det er både økonomisk og svært allsidig.