Bilde
Rørosbaker’n
Rørosbaker’n
Kvalitet & Tradisjon

Rørosbaker’n produserer et utvalg kvalitetsprodukter med utgangspunkt i gamle, tradisjonelle oppskrifter. Vi bruker 100 år gamle familieoppskrifter og utvikler nye gode bakevarer basert på opparbeidet kunnskap. Dagens produksjon foregår i nye moderne lokaler på Røros, hvor hensynet til nettopp kvalitet og tradisjon står i fokus.

Det hele begynte som en liten familiebedrift hvor Terje Lien hentet frem morens gamle kokebok og begynte å bake.

Rørosbaker´n produserer bakevarer av høy kvalitet med utspring i rike mattradisjoner og gode råvarer fra Rørostraktene. Vi lager knasende sprø og takkestekte lokale spesialiteter fra Røros og bruker norske kvalitetsråvarer. I tillegg produserer vi et godt utvalg med spennende flatbrødvarianter og Knekks, som er sprø og takkestekt påleggskjeks. Røros Flatbrød og Røros Knekks har tilført masse spennende produkter nasjonalt over flere år.

Vårt bidrag er å ta vare på kulturen gjennom en kombinasjon av gammelt håndverk og nye produksjonsmetoder, for å skape fantastiske matopplevelser. Vel bekomme!

 

Alle produktene lages basert på gammelt håndverk og den lokale matkulturen. Våre produkter er Spesialitetsmerket for sin kvalitet og historie. I 2021 ble Knekks med Spelt og Havsalt vinner i Det Norske Måltid i kategorien bakst.

 

Rørosbaker ‘n er med i Rørosmat, som er Norges tydeligste merkevare innen lokalmat.

Etablert
2005
Område
Midtnorge
Produkter fra Rørosbaker’n
Artikkelbilde Høstens nye produkter fra Nortura PROFF!

Denne høsten introduserer vi Gilde Porchetta, en klassisk rett med italienske smaker, men laget av norsk råvare. I tillegg kommer to nye spennende produkter av kalv. Et helt nytt konsept fra oss er Gilde Ungsau der vi serverer råvarer fra norsk ungsau; bogknoke og bog i skiver. Vi lanserer også en fersk variant av vårt Livèchekylling salatkjøtt!

Artikkelbilde Den beste julematen av norske råvarer

Julen er en viktig sesong for oss som jobber i matbransjen og Nortura PROFF tilbyr alt du trenger av kjøtt og egg til jul, enten du liker å gjøre alt fra bunnen av eller om du ønsker å gjøre det enklere i en travel juletid.

Artikkelbilde Plastpartnerskapet 2026

Sammen kutter vi plast – bli med på endringen! ASKO Servering er en del av Plastpartnerskapet 2026, som er et samarbeid mellom myndigheter og næringsliv for å redusere forsøpling fra engangsplastprodukter til mat og drikke.

Artikkelbilde Bruk opp sider-restene

Synes du det er vanskelig å ta inn sider på menyen fordi du ofte sitter igjen med rester? En kunde vil ha et glass, og resten av flasken går i vasken? Fortvil ikke, vi gir deg 6 gode, spenstige og morsomme oppskrifter for å bruke opp disse restene! Norsk sider av høy kvalitet i en cocktail eller mocktail slår aldri feil!

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Driver du med takeaway eller catering? Vi har et godt utvalg av emballasje, beger og bokser som passer perfekt for dette formålet. Våre produkter er laget for å holde maten din frisk og god, og gjøre leveringen både enklere og mer effektiv. La oss hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din bedrift!