Bilde
Reinhartsen
90 år med sjømat
Hos Reinhartsen er hele verdikjeden representert, fra hav til bord. Selskapet holder til på Norges største fiskebrygge, - fiskebrygga i Kristiansand

Helt siden Selmar Reinhartsen etablerte Reinhartsen på Flekkerøya i 1931, har selskapet tatt imot og levert det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter. På Flekkerøya hadde Selmar Reinhartsen fiskemottak, dyr på båsen og grønnsaker og bær i hagen. Noe av dette ble solgt på fiskebrygga, annet på byens torv. Dagens fangst leveres rett på bryggekanten til vårt fiskemottak. I fiskekummene hos Reinhartsen kan du se og kjøpe levende fisk og skalldyr. Vi samarbeider med lokale fiskemottak langs kysten, samt andre lokale produsenter. Reinhartsen har også avtale med flere innkjøpsgrupperinger.

 

Dagens fangst leveres rett på bryggekanten til vårt fiskemottak

Reinhartsen har eget fiskemottak, produksjon, røykeri, kjøkken, engrosavdeling samt to egne spesialforretninger. Hos Reinhartsen er hele verdikjeden representert, fra hav til bord. Selskapet holder til på Norges største fiskebrygge, - fiskebrygga i Kristiansand. Hos Reinhartsen settes service, kvalitet og kompetanse høyt. Mange av våre ansatte har fagbrev innen sjømathandel, kokk eller fiskeindustri. Selskapet er en familiebedrift og eies i dag av Reidar Fredriksen som er 3. generasjons eier. Han var også Norges første fiskehandler med fagbrev.

Mange av våre ansatte har fagbrev innen sjømathandel, kokk eller fiskeindustri

 

Selskapet har hatt et nært og godt samarbeid med ASKO Agder i mange år. På begynnelsen av 90 tallet startet vi sammen med et pilotprosjekt på salg og distribusjon av fersk sjømat og andre delikatesser, så allerede da var starten på en spennende reise hvor ASKO og Reinhartsen sammen gjorde den daglige handel og hverdag enklere og bedre for storkjøkkenkunder i hele Aust og Vest Agder. Varene ble bestilt hos ASKO Agder eller Reinhartsen, som igjen samstilte fersk sjømat sammen med andre varer til kundene slik at det ble en samlet levering og en faktura til kunden. Alle produktene til Reinhartsen er byggende og givende hos ASKO. Denne handel er det nå flere og flere kunder som benytter seg av, og som ser fordelene av dette med å bestille Reinhartsen sine varer på denne måte. Både grunnet miljø, kvalitet og økonomi. Vi hos Reinhartsen er i dag svært stolte over at vi nå har kan levere flere av våre kvalitetsprodukter over hele landet med ASKO. 

Etablert
1931
Område
Sørlandet
Eier Reidar Fredriksen
Produkter fra Reinhartsen
Artikkelbilde Nyhet! Easy Catering – skapt for enkel servering!

Når du leverer mat til store anledninger trenger du emballasje som om gjør jobben litt enklere. Easy Catering er utviklet for å gjøre serveringen smidig, enkel og stilren. Den ekstra store bunnflaten gir plass til alt fra bugnende festfat til smakfulle deleretter. Med avrivbart lokk kan esken settes rett på bordet – riv av, server, og la maten snakke for seg selv.

Artikkelbilde Liplid: En bedre drikkeopplevelse

Liplid er en ny og revolusjonær take-away løsning. Ikke bare er Liplid et 100% plastfritt og resirkulerbart lokk, det er et innovativt design som gir koppen bedre funksjonalitet og stabilitet. Med andre ord: et ideelt valg for enhver varm eller kald drikke på farten!

Artikkelbilde One-Shot - Norges mest geniale iskonsept

One-Shot er et innovativt iskonsept som tilbyr iskrem, frozen yoghurt og sorbet laget etter originale italienske oppskrifter, med en unik kremet konsistens og et bredt utvalg av smaker. Konseptet bruker ferdigporsjonerte kapsler som sikrer enkel servering uten svinn, høy matsikkerhet og ingen vedlikeholdskostnader.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.